Mai­Kupon

Teljeskörű Prosztatarák szűrő csomag kedvező áron 41 990 Ft helyett 34 990 Ft-ért Benyovszky Orvosi Központnál! Ajándékba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosunk kiemelten a prosztatarák kezelésével, húgyúti fertőzések, erekciós problémák kezelésével foglalkozik. A kezelések során a betegek tanácsadást kapnak életmód-változtatásra, táplálkozási és folyadékfogyasztási szokásokra.

Az urológia mind a nők, mind a férfiak húgyivarszervi megbetegedéseinek szakterülete. Ide tartoznak a vesék, a vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső, illetve férfiaknál a herék, prosztata és ondóhólyag megbetegedései, valamint az inkontinencia.

Központunkban nagy hangsúlyt helyezünk a szűrővizsgálatokra, ennek is köszönhető a daganatos betegségek korai felismerése, és így időben történő műtéti gyógyításuk. A páciens panaszainak alapos megismerése után fizikális vagy / és eszközös vizsgálatokkal állítjuk fel a kórismét, szükség esetén központunk társszakmai háttérrel (laboratórium, ultrahang) is segíti a pontos diagnózis megállapítását.


Férfiaknak

A prosztatarák korai, idejében történő felismerése érdekében ajánlatos - ha betöltötte a 40. életévét, vagy már meghaladta - évente egy általános, alapos orvosi kivizsgálás. Egyszerű, rövid és fájdalmatlan vizsgálattal (rektális digitális vizsgálat, a prosztata végbélen át történő vizsgálata) a még tüneteket nem okozó prosztatarák is az esetek jelentős hányadában felismerhető, illetve minden, a prosztatarák gyanúját keltő elváltozás észrevehető és az ilyenkor szükséges szakorvosi kivizsgálás elvégeztethető.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat: Prosztata specifikus antigén (PSA) szűréssel kedvező áron 41 990 Ft helyett 34 990 Ft-ért

Teljes körű Prosztatarák szűrő csomag tartalma: Teljeskörű urológiai szakorvosi kivizsgálással, ultrahanggal

Prosztata specifikus antigén PSA szűréssel

Rendelési idő:
Dr Szalontai János Kedd 16:00-20:00 főorvos úr végzi.
Dr Módos Orsolya Szerda 16:00-20:00 főorvosnő végzi..

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére