Mai­Kupon

Kategóriák

Teljeskörű számítógép vagy laptop tisztítás, karbantartás, tanácsadás, vírus és kártevő írtással 19.990 Ft helyett 9.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Lassú a számítógépe? Teljeskörű megoldást ajánlunk Ügyfeleink részére most fél áron!

- Túlzott melegedés, túlmelegedés (ezért ki is kapcsolhat egyből a számítógép)

A leggyakoribb hiba főként laptopoknál a por által eltömített szellőzés megszűnése. Ilyenkor számítógépe melegszik és ez teljesítmény károsodással jár.

- Szoftveres problémák

Lassú rendszerbetöltés, vagy a vírusok okozta szoftveres problémákat kijavítjuk, így akár számítógépe visszanyerheti kezdeti sebességét.A Kupon tartalma:

Számítógép takarítás: Kívűl – belűl tisztítjuk megfelelő eszközökkel számítógépét, ebben benne van a gép szétszerelése és összerakása egyaránt.

Karbantartás: Felgyorsítjuk, (szoftveresen rendberakjuk) aktuális rendszerét, mellyel további nagymértékű gyorsulás érhető el. Számítógépe akár visszanyerheti kezdeti sebességét!

Vírus és kártevő írtás: Lokalizáljuk és töröljük a legtöbb ismert vírust, megszabadítjuk a felesleges kártevőktől. A műveletet az operációs rendszeren kívül hajtjuk végre, így a rendszerfájlokba beépült kártevőktől is megszabadítjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlatot előjegyzésben a 06-30-77-37-810 -es telefonszámon majd személyesen a 1066. Budapest Teréz körút 18. alatti boltunkban lehet beváltani. A folyamat terheltségünk függvényében 1-2 munkanapot vesz igénybe. A kupon felmutatása után, egy szerviz munkalapot kitöltve, átvesszük számítógépét. Amint elkészült a szervizelés, elektronikus úton értesítjük. Garanciális készülékeket nem áll módunkban szétszedni, mert garanciavesztéssel járhat. Ebben az esetben légfúvásos tisztítást hajtunk végre. A munka végeztével ingyenes tanácsadásban részesítjük számítógópével kapcsolatban.

Kapcsolat:
 GYORSPC.HU
web: www.gyorspc.hu
email: info@gyorspc.hu
tel: 06-30-77-37-810

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Adaptech Mobil Kft.
Cég
adaptech mobil kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Teréz krt.18.(udvarban)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére