Mai­Kupon

🚌 Természetközeli élmények Csehországban! Buszos utazás 1 fő részére Június 24-25. között kedvezményesen 59.900 Ft-ért 3 csillagos szállással és félpanzióval! Most fizetendő: 7.600 Ft!

Buszos út 1 főnek Csehországba kedvezményesen! - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:62 900 FtElőlegben fizetendő:7 600 FtTeljes ár:59 900 Ft5% kedvezmény
2023. június 9.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Természetközeli látnivalókban gazdag, testi és lelki feltöltődéssel teli hétvégére hívogatjuk Vendégeinket Csehország festői szépségű vidékeire. Felvonóval utazunk a Morva-karsztbéli völgy mélyére, felfedezzük a vidék cseppkövekkel teli barlangját, ahol a barlangbéli folyócskán kishajókon utazunk. Megcsodáljuk a mohával benőtt, mesebeli Macocha-szurdokot és a benne rohanó folyót. UNESCO világörökségi Virágoskertben sétálunk. Lanovkázunk, gigantikus kilátóösvényén és a világ leghosszabb függőhídján sétálva gyönyörködhetünk a környező hegyvidéki panorámára. Szabadidőnkben ízletes cseh ételek és híres cseh söröket kóstolhatunk meg.Az utazás legértékesebb elemei: 

Különleges látnivalók és magas színvonalú idegenvezetés: 

 • - A csoportot nagy helyismerettel és megbízható idegennyelv ismerettel rendelkező, művelt, segítőkész idegenvezetőnk kíséri 
 • - Kis vagy közepes létszámú csoport 20-35 fő
 • - Autóbuszos utazás újszerű és megbízható felsőkategóriás Setra vagy Mercedes autóbusszal, kis létszám esetén 22+2 személyes, újszerű Mercedes autóbusszal
 • - Háromcsillagos szállodai szobák 
 • - Félpanziós ellátás, büfé reggelivel és vacsorával
 • - Szabadidőnkben lehetőség van autentikus cseh ételek és sörök kóstolására
 • - Séta a Morca-karszt legszebb vidékén, a Macocha-szurdokban
 • - Séta és hajózás a Punkva-barlangban
 • - 55 méter magas kilátóból csodálhatjuk meg a hegyvidéki tájat
 • - A világ leghosszabb függőhídján sétálunk 95 méteres magasban

Az út részletes programja:

1.nap

Kora reggel indulunk el autóbuszunkkal Budapestről és a megadott felszállási helyszínekről. Csehországba érve elsőként a Brno városától északra elterülő Morva-karszt vidéket látogatjuk meg, amely Csehország legérdekesebb, a turisták által leglátogatottabb természeti látványossága. A Morva-karszt 94 km2-es területén több mint 1100 barlang és szakadék ismert, közülük sok gyönyörű cseppkőképződményekkel büszkélkedik, amiből öt a nagyközönség számára is látogatható. A Morvaország legizgalmasabb cseppkőbarlangja, a Punkva-barlang, amelynek egy részét a megnyíló föld felszínéről is láthatunk. A gigantikus, 138 méter mély Macocha-szakadék felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak, amely a barlang tetejének beszakadásával jött létre, amelyet vadregényesen benőtt a moha és a növényzet, így igazi dzsungelszerű látványt nyújt.

Utunk során a szakadék nevének (mostoha) eredetéről szóló érdekes legendát is megtudhatjuk az idegenvezetőnktől. A völgybe, ahol Punkva barlang bejárata is található egy lanovkán ereszkedve közelítjük meg. A mintegy 1250 méternyi vezetett barlangi túra kétharmadát az ún. száraz szektorban gyalogosan tesszük meg, míg a fennmaradó részt pedig egy földalatti patakon, elektromos hajtású csónakokban. Az túra alatt sztalaktitok, sztalagmitok, sztalagnátok sora és egy 4 m hosszú függő cseppkő láthatóak zenei aláfestéssel. Ezután érünk a Tükör-tóhoz, amely egy megvilágított földalatti tavacska, amelyben a nevéhez méltóan csodásan tükröződik a cseppkövekkel borított barlang mennyezete. Tovább ereszkedve a Török Temető nevű barlangterembe jutunk. Majd rövidebb sétálva kijutunk a szabad levegőre, ahonnan ezúttal a Macocha-szakadék aljáról 138 méter magasba tekintünk fel, majd visszatérve a barlangba ismét csónakokba ülünk, amivel lecsorgunk a kristálytiszta vízű és helyenként a 40 méteres mélységet is elérő földalatti folyócskán a barlang kijáratához. A rövid szabadidőnkben vendéglőt és szuvenír üzletet is felkereshetünk.

A szabadidőt követően Csehország egy festői városába folytatjuk utunkat. A a Morva folyó partján fekvő Kroměříž-t, másik magyarra fordított nevén a Hana vidék Athénjét keressük fel, amelyet nem érdem nélkül, 1997-ben az ország legszebb történelmi városává választottak. Rövid sétát teszünk a Főterén, mert a kirándulásunk természetközeli tematikájának megfelelően a látogatásunk legfőbb célja a mellette álló Érseki palota területe, amelyet a Virágoskerttel és a Palotakerttel az UNESCO világörökség részévé nyilvánítottak. A 16 hektáros Virágos kertet az akkor még álló városfalakon túl 1665 és 1675 között építtették ki. Sétánk során megismerkedhetünk a Holland Kerttel, ahol 20000 darab hagymás növényt nevelnek, Narancskerttel megannyi pálmafával, de találunk itt madárházat, a pisztrángos tavat és a nyúldombot is. Sétánk második felében felkeressük a barokk Rotundát is, ahol számos korabeli freskó és szobor vár bennünket és a tetejéről pedig rálátni a kertre. Innen sétálunk át a 244 méter hosszú Kolonádhoz, amelynek árkádjai alatt 44 görög és római mitológiai szereplő szobrát tekinthetjük meg.

Akik inkább az építészet iránt érdeklődnek, azok a kertek megtekintése helyett egy 90 perces kastélyvezetésen vehetünk rész, ahol palota lakosztályait, termeit mutatják be. A cseh nyelvű idegenvezetés egy magyar nyelvű írásos segédlettel egészítik ki. A látnivalók közül a monumentális cár terme mellett a vadász-, a trón-, és üléstermet szükséges kiemelnünk, valamint a kastélykönyvtárat. A mozgás szerelmesei pedig a 84 méter magas torony 206 lépcsőfokát is megmászhatják. A főtérre és az angolparkra néző szép kilátás garantáltan feledteti az erőfeszítéseket. 

A programunkat követően mintegy kétórányi utazással érjük el hegyvidéki szállodánkat. A hegyekre néző szobáink elfoglalását követően a szállodánk étteremben költjük el közös vacsoránkat.

2.nap

A közös reggelinket követően a lengyel határ mentén fekvő, a Kralicei-havasok által körülölelt Dolní Moravaba indulunk. Elsőként Csehország leglátványosabb kilátótornyát, a Sky Walk kilátó látogatjuk meg. A csodás természeti környezetben, 1116 m magasságban álló monumentális építményt kényelmesen, ülve, libegővel közelítjük meg. A tetejét 710 méternyi sétával érjük el, kényelmes, lépcső nélküli, spirálisan emelkedő fajárdán. A gyermekeknek további kalandokat is tartogat a kilátó. Közel félúton, két szint között egy erős hálóból készített alagúton át is fel lehet kúszni a következő szintre. A legfelső szintre érve pedig a kilátó nevéhez méltóan egy hálón állva tesztelhetjük le a tériszonyunkat 55 méter magasságban A kilátóból csodás kilátás nyílik a Králicky Snĕžník hegységre, a Morava völgyére és a távoli hegységek vonulataira. A kilátóban egy 12 állomásból álló tanösvény segítségével ismerhetjük meg a környék történelmét, földrajzát és élővilágát.

A felső és alsó állomásoknál egyaránt önkiszolgáló éttermek kínálnak gyors és egyszerű ételeket és italokat. A szabadidőt követően, a programunk talán csúcspontjának számító és fizikai értelemben is a szemünk előtt lebegő Sky Bridge 721 nevű függőhidat keressük fel. Az idén tavasszal átadott függőhíd, a maga 721 méteres hosszával a világ leghosszabbika. 1100 méteres tengerszint feletti magasságban köt össze két hegygerincet egy 95 méter mély völgy felett. Az 1,2 méter széles gyaloghíd csak egyik irányban járható. A kiindulási ponthoz libegővel mehetünk fel, előzetesen online regisztrációt követően.

A délutáni órákban, csodás természetközeli élményeinkkel gazdagodva, lélekben feltöltődve indulunk haza, és rövidebb megállókat tartva a késő esti órákban érkezünk meg Budapestre.

Öltözék: A programok során nincs szükségünk speciális védőruházatra, de a kényelem érdekében javasolt egy csúszásbiztos talpú, kényelmes, strapabíró cipő viselése. A barlangban hűvös van, a függőhídon és a lombkorona ösvényen erősen fújhat a szél és eshet az eső, ezért vigyünk magunkkal szél- és esőkabátot, meleg ruházatot.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Természetközeli élmények Csehországban! Buszos utazás 1 főnek Június 24-25. között kedvezményesen 59.900 Ft-ért 3 csillagos szállással és félpanzióval!

Most fizetendő: 7.600 Ft, a fennmaradó 52.300 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

A részvételi díjak minimum 22 fő esetén értendőkAlacsonyabb létszám esetén a díj arányosan változhat.

Foglalás: A kupon megvásárlását követő 48 órán belül váltható be a Pannonia Travel utazási iroda info@pannoniatravel.hu e-mail címére elküldve az utazók személyi igazolványban szereplő nevét, kuponkódot, a kiválasztott felszállási helyet, telefonszámot és a szerződő fél lakcímét. Többnapos utak, illetve biztosítás igénylése esetén a születési dátumok megadása is szükséges. A kupon legkésőbb 2023. június 17-ig váltható be. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevét és kuponkódját szükséges megadni, továbbá utazási szerződés megkötésére is szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással és utazási szerződéssel.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és az esetleges járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

Az utazás indulásának időpontja: 2023.06.24. (szombat)

 Budapesti felszállási lehetőségek: 

 • 5:30 Nyugati tér(Nyugati Pályaudvar melletti parkoló)
 • 5:45 Batthyány tér (Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl) – minimum 6 fő előzetes jelentkezése esetén tud a buszunk megállni

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz meg a fenti indulási helyszínekre.

 Vidéki felszállási lehetőségek: 

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km

A felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődj partnerünknél.

Érkezés: 2023. június 25. (vasárnap), a késő esti órákban, 22-23 óra körül

A részvételi díj tartalmazza: 

 • - az autóbuszos utazást újszerű és megbízható autóbusszal
 • - a háromcsillagos szállodai szobát, igény szerint 2-3 személyes vagy családi szobákkal,
 • - a félpanziós ellátást, büfé reggelivel és vacsorával,
 • - az idegenforgalmi adót és illetéket,
 • - a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • - a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően külön fizetendő dijak:

 • - ügyfél adminisztrációs díj: 3.000 Ft/ fő (közvetlenül az irodánknál történő jelentkezés esetén)
 • - útlemondási biztosítás: 100.000 Ft alatti szerződési összeg esetén 2,5%, 100.000 Ft feletti szerződési összeg esetén 3%, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb. (önrész 20%)

Választhatóan külön fizetendő díjak:

 • - Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 1.100 Ft/fő1.650 Ft/fő (70-79 év között), 3.850 Ft/fő (80 év felett)
 • - Macocha szurdok és Punkva barlang belépő (tartalmazza a barlangon belüli séta és hajózás díját): Felnőtt: 5.400 Ft/fő, 65 év felett, diák: 4.600 Ft/fő,
 • - Felvonó jegy a barlanghoz (oda-vissza útra, a barlang ezzel látogatható): Felnőtt, 65 év felett: 2.200 Ft/fő, Diák: 1.500 Ft/fő,
 • - Kroměříž-i virágoskert elővételben: F 3.700 Ft/fő, 25 éves korig és 65 év felett 2.900 Ft/fő, Gy 18 éves korig: 1.800 Ft/fő, 6 éves korig ingyenes,
 • - Sky csomag: Sky Bridge 721 függőhíd + Sky Walk hegyi kilátóösvény + lanovka: 19.900 Ft/fő,
 • - Sky Walk csúszda: 1 csúszás: 50 CZK, a helyszínen egyénileg fizetve.

A díjak az utazás során az idegenvezetőnek cseh koronában fizetendők, amelyek időközben változhatnak.A megadott belépődíjak az esetleges foglalási és parkolási díjakat valamint az idegenvezető belépődíjának arányos részét is tartalmazzák. A belépőjegyek a szükséges előfoglalás érdekében Forintban előre fizetendők, amelyek időközben  változhatnak.

Audiós eszköz: Útjaink során audios eszközt használunk annak érdekében, hogy idegenvezetőink szélesebb körű tájékoztatást tudjanak adni vendégeink számára, akár séta közben is. A készülékek használatával kapcsolatban idegenvezetőink mindig részletes tájékoztatást nyújtanak. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, hogy az audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén fizetendő 20.000 Ft/kötbér díját.

Megjegyzés: Gondos szervezésünk ellenére a programok megvalósulásának sorrendje a helyi viszonyok függvényében változhat, egyes programok esetleg el is maradhatnak.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére