Mai­Kupon

🚌 Természetközeli élmények Csehországban! Buszos utazás 1 főnek Június 24-25. között kedvezményesen 59.900 Ft-ért 3 csillagos szállással és félpanzióval! Most fizetendő: 7.600 Ft!

Természetközeli élmények Csehországban! Buszos utazás 1 főnek Június 24-25. között. - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:62 900 FtElőlegben fizetendő:7 600 FtTeljes ár:59 900 Ft5% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Természetközeli látnivalókban gazdag, testi és lelki feltöltődéssel teli hétvégére hívogatjuk Vendégeinket Csehország festői szépségű vidékeire. Felvonóval utazunk a Morva-karsztbéli völgy mélyére, felfedezzük a vidék cseppkövekkel teli barlangját, ahol a barlangbéli folyócskán kishajókon utazunk. Megcsodáljuk a mohával benőtt, mesebeli Macocha-szurdokot és a benne rohanó folyót. UNESCO világörökségi Virágoskertben sétálunk. Lanovkázunk, gigantikus kilátóösvényén és a világ leghosszabb függőhídján sétálva gyönyörködhetünk a környező hegyvidéki panorámára. Szabadidőnkben ízletes cseh ételek és híres cseh söröket kóstolhatunk meg.Az utazás legértékesebb elemei: 

Különleges látnivalók és magas színvonalú idegenvezetés: 

 • - A csoportot nagy helyismerettel és megbízható idegennyelv ismerettel rendelkező, művelt, segítőkész idegenvezetőnk kíséri 
 • - Kis vagy közepes létszámú csoport 20-35 fő
 • - Autóbuszos utazás újszerű és megbízható felsőkategóriás Setra vagy Mercedes autóbusszal, kis létszám esetén 22+2 személyes, újszerű Mercedes autóbusszal
 • - Háromcsillagos szállodai szobák 
 • - Félpanziós ellátás, büfé reggelivel és vacsorával
 • - Szabadidőnkben lehetőség van autentikus cseh ételek és sörök kóstolására
 • - Séta a Morca-karszt legszebb vidékén, a Macocha-szurdokban
 • - Séta és hajózás a Punkva-barlangban
 • - 55 méter magas kilátóból csodálhatjuk meg a hegyvidéki tájat
 • - A világ leghosszabb függőhídján sétálunk 95 méteres magasban

Az út részletes programja:

1.nap

Kora reggel indulunk el autóbuszunkkal Budapestről és a megadott felszállási helyszínekről. Csehországba érve elsőként a Brno városától északra elterülő Morva-karszt vidéket látogatjuk meg, amely Csehország legérdekesebb, a turisták által leglátogatottabb természeti látványossága. A Morva-karszt 94 km2-es területén több mint 1100 barlang és szakadék ismert, közülük sok gyönyörű cseppkőképződményekkel büszkélkedik, amiből öt a nagyközönség számára is látogatható. A Morvaország legizgalmasabb cseppkőbarlangja, a Punkva-barlang, amelynek egy részét a megnyíló föld felszínéről is láthatunk. A gigantikus, 138 méter mély Macocha-szakadék felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak, amely a barlang tetejének beszakadásával jött létre, amelyet vadregényesen benőtt a moha és a növényzet, így igazi dzsungelszerű látványt nyújt.

Utunk során a szakadék nevének (mostoha) eredetéről szóló érdekes legendát is megtudhatjuk az idegenvezetőnktől. A völgybe, ahol Punkva barlang bejárata is található egy lanovkán ereszkedve közelítjük meg. A mintegy 1250 méternyi vezetett barlangi túra kétharmadát az ún. száraz szektorban gyalogosan tesszük meg, míg a fennmaradó részt pedig egy földalatti patakon, elektromos hajtású csónakokban. Az túra alatt sztalaktitok, sztalagmitok, sztalagnátok sora és egy 4 m hosszú függő cseppkő láthatóak zenei aláfestéssel. Ezután érünk a Tükör-tóhoz, amely egy megvilágított földalatti tavacska, amelyben a nevéhez méltóan csodásan tükröződik a cseppkövekkel borított barlang mennyezete. Tovább ereszkedve a Török Temető nevű barlangterembe jutunk. Majd rövidebb sétálva kijutunk a szabad levegőre, ahonnan ezúttal a Macocha-szakadék aljáról 138 méter magasba tekintünk fel, majd visszatérve a barlangba ismét csónakokba ülünk, amivel lecsorgunk a kristálytiszta vízű és helyenként a 40 méteres mélységet is elérő földalatti folyócskán a barlang kijáratához. A rövid szabadidőnkben vendéglőt és szuvenír üzletet is felkereshetünk.

A szabadidőt követően Csehország egy festői városába folytatjuk utunkat. A a Morva folyó partján fekvő Kroměříž-t, másik magyarra fordított nevén a Hana vidék Athénjét keressük fel, amelyet nem érdem nélkül, 1997-ben az ország legszebb történelmi városává választottak. Rövid sétát teszünk a Főterén, mert a kirándulásunk természetközeli tematikájának megfelelően a látogatásunk legfőbb célja a mellette álló Érseki palota területe, amelyet a Virágoskerttel és a Palotakerttel az UNESCO világörökség részévé nyilvánítottak. A 16 hektáros Virágos kertet az akkor még álló városfalakon túl 1665 és 1675 között építtették ki. Sétánk során megismerkedhetünk a Holland Kerttel, ahol 20000 darab hagymás növényt nevelnek, Narancskerttel megannyi pálmafával, de találunk itt madárházat, a pisztrángos tavat és a nyúldombot is. Sétánk második felében felkeressük a barokk Rotundát is, ahol számos korabeli freskó és szobor vár bennünket és a tetejéről pedig rálátni a kertre. Innen sétálunk át a 244 méter hosszú Kolonádhoz, amelynek árkádjai alatt 44 görög és római mitológiai szereplő szobrát tekinthetjük meg.

Akik inkább az építészet iránt érdeklődnek, azok a kertek megtekintése helyett egy 90 perces kastélyvezetésen vehetünk rész, ahol palota lakosztályait, termeit mutatják be. A cseh nyelvű idegenvezetés egy magyar nyelvű írásos segédlettel egészítik ki. A látnivalók közül a monumentális cár terme mellett a vadász-, a trón-, és üléstermet szükséges kiemelnünk, valamint a kastélykönyvtárat. A mozgás szerelmesei pedig a 84 méter magas torony 206 lépcsőfokát is megmászhatják. A főtérre és az angolparkra néző szép kilátás garantáltan feledteti az erőfeszítéseket. 

A programunkat követően mintegy kétórányi utazással érjük el hegyvidéki szállodánkat. A hegyekre néző szobáink elfoglalását követően a szállodánk étteremben költjük el közös vacsoránkat.

2.nap

A közös reggelinket követően a lengyel határ mentén fekvő, a Kralicei-havasok által körülölelt Dolní Moravaba indulunk. Elsőként Csehország leglátványosabb kilátótornyát, a Sky Walk kilátó látogatjuk meg. A csodás természeti környezetben, 1116 m magasságban álló monumentális építményt kényelmesen, ülve, libegővel közelítjük meg. A tetejét 710 méternyi sétával érjük el, kényelmes, lépcső nélküli, spirálisan emelkedő fajárdán. A gyermekeknek további kalandokat is tartogat a kilátó. Közel félúton, két szint között egy erős hálóból készített alagúton át is fel lehet kúszni a következő szintre. A legfelső szintre érve pedig a kilátó nevéhez méltóan egy hálón állva tesztelhetjük le a tériszonyunkat 55 méter magasságban A kilátóból csodás kilátás nyílik a Králicky Snĕžník hegységre, a Morava völgyére és a távoli hegységek vonulataira. A kilátóban egy 12 állomásból álló tanösvény segítségével ismerhetjük meg a környék történelmét, földrajzát és élővilágát.

A felső és alsó állomásoknál egyaránt önkiszolgáló éttermek kínálnak gyors és egyszerű ételeket és italokat. A szabadidőt követően, a programunk talán csúcspontjának számító és fizikai értelemben is a szemünk előtt lebegő Sky Bridge 721 nevű függőhidat keressük fel. Az idén tavasszal átadott függőhíd, a maga 721 méteres hosszával a világ leghosszabbika. 1100 méteres tengerszint feletti magasságban köt össze két hegygerincet egy 95 méter mély völgy felett. Az 1,2 méter széles gyaloghíd csak egyik irányban járható. A kiindulási ponthoz libegővel mehetünk fel, előzetesen online regisztrációt követően.

A délutáni órákban, csodás természetközeli élményeinkkel gazdagodva, lélekben feltöltődve indulunk haza, és rövidebb megállókat tartva a késő esti órákban érkezünk meg Budapestre.

Öltözék: A programok során nincs szükségünk speciális védőruházatra, de a kényelem érdekében javasolt egy csúszásbiztos talpú, kényelmes, strapabíró cipő viselése. A barlangban hűvös van, a függőhídon és a lombkorona ösvényen erősen fújhat a szél és eshet az eső, ezért vigyünk magunkkal szél- és esőkabátot, meleg ruházatot.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Természetközeli élmények Csehországban! Buszos utazás 1 főnek Június 24-25. között kedvezményesen 59.900 Ft-ért 3 csillagos szállással és félpanzióval!

Most fizetendő: 7.600 Ft, a fennmaradó 52.300 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

A részvételi díjak minimum 22 fő esetén értendőkAlacsonyabb létszám esetén a díj arányosan változhat.

Foglalás: A kupon megvásárlását követő 48 órán belül váltható be a Pannonia Travel utazási iroda info@pannoniatravel.hu e-mail címére elküldve az utazók személyi igazolványban szereplő nevét, kuponkódot, a kiválasztott felszállási helyet, telefonszámot és a szerződő fél lakcímét. Többnapos utak, illetve biztosítás igénylése esetén a születési dátumok megadása is szükséges. A kupon legkésőbb 2023. június 17-ig váltható be. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevét és kuponkódját szükséges megadni, továbbá utazási szerződés megkötésére is szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással és utazási szerződéssel.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és az esetleges járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

Az utazás indulásának időpontja: 2023.06.24. (szombat)

 Budapesti felszállási lehetőségek: 

 • 5:30 Nyugati tér(Nyugati Pályaudvar melletti parkoló)
 • 5:45 Batthyány tér (Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl) – minimum 6 fő előzetes jelentkezése esetén tud a buszunk megállni

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz meg a fenti indulási helyszínekre.

 Vidéki felszállási lehetőségek: 

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km

A felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődj partnerünknél.

Érkezés: 2023. június 25. (vasárnap), a késő esti órákban, 22-23 óra körül

A részvételi díj tartalmazza: 

 • - az autóbuszos utazást újszerű és megbízható autóbusszal
 • - a háromcsillagos szállodai szobát, igény szerint 2-3 személyes vagy családi szobákkal,
 • - a félpanziós ellátást, büfé reggelivel és vacsorával,
 • - az idegenforgalmi adót és illetéket,
 • - a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • - a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően külön fizetendő dijak:

 • - ügyfél adminisztrációs díj: 3.000 Ft/ fő (közvetlenül az irodánknál történő jelentkezés esetén)
 • - útlemondási biztosítás: 100.000 Ft alatti szerződési összeg esetén 2,5%, 100.000 Ft feletti szerződési összeg esetén 3%, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb. (önrész 20%)

Választhatóan külön fizetendő díjak:

 • - Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 1.100 Ft/fő1.650 Ft/fő (70-79 év között), 3.850 Ft/fő (80 év felett)
 • - Macocha szurdok és Punkva barlang belépő (tartalmazza a barlangon belüli séta és hajózás díját): Felnőtt: 5.400 Ft/fő, 65 év felett, diák: 4.600 Ft/fő,
 • - Felvonó jegy a barlanghoz (oda-vissza útra, a barlang ezzel látogatható): Felnőtt, 65 év felett: 2.200 Ft/fő, Diák: 1.500 Ft/fő,
 • - Kroměříž-i virágoskert elővételben: F 3.700 Ft/fő, 25 éves korig és 65 év felett 2.900 Ft/fő, Gy 18 éves korig: 1.800 Ft/fő, 6 éves korig ingyenes,
 • - Sky csomag: Sky Bridge 721 függőhíd + Sky Walk hegyi kilátóösvény + lanovka: 19.900 Ft/fő,
 • - Sky Walk csúszda: 1 csúszás: 50 CZK, a helyszínen egyénileg fizetve.

A díjak az utazás során az idegenvezetőnek cseh koronában fizetendők, amelyek időközben változhatnak.A megadott belépődíjak az esetleges foglalási és parkolási díjakat valamint az idegenvezető belépődíjának arányos részét is tartalmazzák. A belépőjegyek a szükséges előfoglalás érdekében Forintban előre fizetendők, amelyek időközben  változhatnak.

Audiós eszköz: Útjaink során audios eszközt használunk annak érdekében, hogy idegenvezetőink szélesebb körű tájékoztatást tudjanak adni vendégeink számára, akár séta közben is. A készülékek használatával kapcsolatban idegenvezetőink mindig részletes tájékoztatást nyújtanak. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, hogy az audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén fizetendő 20.000 Ft/kötbér díját.

Megjegyzés: Gondos szervezésünk ellenére a programok megvalósulásának sorrendje a helyi viszonyok függvényében változhat, egyes programok esetleg el is maradhatnak.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére