Mai­Kupon

Test- és arckezelő, mélymeleg kapszula, oxigénnel és fényterápiával: Slim Line kezelés a belvárosban 8 000 Ft helyett 2 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mire jó a Slim Line Oxy Pod készülék?

  • Alakformálás, fogyás, méregtelenítés, anti aging, cellulit és relaxációs kezelések akár teljes testfelületre Slim Line Oxy Pod készülék segítségével.
  • A Slim Line Oxy Pod-ot amerikai orvos-természetgyógyászok, és mérnökök fejlesztették ki. A rendszer ötvözi az ősi és legmodernebb testkezelési technikákat a természetes testi - lelki egyensúly megteremtése és megőrzése érdekében.
  • A kezelések időtartama 25-45 perc, a választott típustól függően.

A kupon beváltható: H - SZ: délelött 8-11 /kizárólag ebben az időpontban!/A készülék alapvetően egy mély-meleg terápiás rendszer alapjára épül, amely kiegészül Led szín és fényterápiás egységgel, aroma terápiával, vibrációs masszázzsal és a teljes testet érintő oxigénes kezelő rendszerrel.

  • Kiválóan alkalmas alakformálásra, méregtelenítésre, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, stressz oldásra és alvás zavarok kezelésére.
  • Alakformálásra heti 2-3 alkalom az optimális kezelésszám, míg méregtelenítésre, bőrápolásra, stressz oldásra már a heti 1 alkalom is elegendő.
  • A kezelések időtartama 25-45 perc, a választott típustól függően.

A kezelésről: Exkluzív bőrfiatalító, minden eddiginél hatékonyabb alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelések a SlimLine LED PDT OXY 02TM SPA rendszer megjelenésével új kategóriát teremtett a SPA és HOLISZTIKUS kezelések területén. Ez a készülék a világ legelső LED technológiás, teljes testet kezelő rendszere. Az Alpha LED 1080 darab szuper LED fény-sugárzóval van felszerelve, melyek képesek a teljes testet érintő behatoló (8mm) fény és színterápiát biztosítani a szervezet számára.

A LED fényterápiás rendszer fájdalommentes megoldást kínál az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőr eléréséhez. Az intenzív LED technológia segítségével elősegíti a sejtszintű fotokémiai szabályozást a finomráncok csökkentéséhez, a kollagén stimulációhoz, a szövetek regenerálódásához, méregtelenítéshez és bőr feszesítéshez. A Lumi8 készülék biztonságos, orvosi-beavatkozás mentes kezeléseket nyújt minden bőrtípus számára.

A szabadalmazott LED-nek (állandó spektrumú fénykibocsátás) köszönhetően az eredmények sokkal meggyőzőbbek, mint a tradícionális LED berendezéseknél. Nincs UVA illetve UVB sugárzás, nincs szükség egyéb kiegészítő kezelésre.
A LED energiái elősegítik a sejt növekedését, regenerálódását és méregtelenítő folyamatainak kiteljesedését. A rendszer 8 különböző előre beállított nagyhatékonyságú programja biztosítja az intenzitás, energiacsomagok, energiahullámok és impulzusok tökéletes kombinációját.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  70/454-6663

A kupon beváltható: H - SZ: délelött 8-11 /kizárólag ebben az időpontban!/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K H M
Cég
SUNI-PLUS KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére