Mai­Kupon

Testi, lelki feltöltődés! Life coaching & relax masszázs, most 1+1 akcióval! Adj időt magadnak és/vagy add ajándékba! 100 perces mentálmasszázs 1 neked és 1 ajándékba kedvező áron 30 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért! Most fizetendő: 3 000 Ft!

100 perces mentálmasszázs
1+1 akció - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:3 000 FtTeljes ár:15 000 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ötlet akkor kezdett el megfogalmazódni bennem, amikor egyik ügyfelem lemondott egy megbeszélt időpontot, mert a rendszeres masszázs időpontját is kizárólag erre az időpontra tudta egyeztetni a masszőrével.
Azt viszont korábban már több ügyfelem is mosolyogva jegyezte meg egy-egy konzultáció után, hogy bizony utána még milyen jól esne neki egy frissítő masszázs.
Amit el tudnának képzelni a konzultáció előtt, de akár közben is. A két szolgáltatást elkezdtem ,,összegyúrni” és így született meg a MentálMasszázs, mint testet is felfrissítő és lelket is megerősítő komplex szolgáltatás. Ezzel együtt is ügyfeleim és közvetlen környezetemben végzett kutatómunkám során egyértelműen arra a megállapításra jutottam, hogy az emberek a testüket fókuszban tartó szolgáltatások alkalmával szeretik kibeszélni a problémáikat egy olyan személlyel, aki érzelmileg nem része az életüknek. Utána egy nyugodtabb lelkiállapotba kerülhetnek még akkor is, ha az adott problémás élethelyzetet nem sikerült megoldani példul egy kozmetiai kezelés során vagy éppen egy fodrász szolgáltatás igénybevételének alkalmával.
Én life coachként ezt specifikusabban, célirányosabban tudom kínálni a MentálMasszázs szolgáltatásban.
Amennyiben fontos számodra az energiaszinted megfelelő szinten tartása, akkor a MentálMasszázs hasznos lehet számodra.,,Ha figyelmesen hallgatsz a testedre, akkor elmeséli a szíved történetét.”

A MentálMasszázs alkalmával az együtt töltött időt hozzád igazítom annak érdekében, hogy a test stimulálásával az elzáródások feloldásra kerüljenek. A problémád kibeszélése és a masszázs együttes hatására képes leszel elengedni azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak.
Úgy érzed, hogy újra összekapcsolódsz a belső békéddel és erőddel, egy felemelő, erősítő utazás vissza a saját központodba.
A masszázs segít eltávolítani a blokkokat, hogy a tested újra szabadon tudjon áramlani.
Mély bölcsesség rejlik ezekben a masszázsokban nem csak fizikai szinten.
Serkenti a testedet, lelkedet, az elmédet és teret teremt az energia áramlásának, amellyel ismét kapcsolatba léphetsz önmagaddal.

Kinek ajánlott?

– Akik stresszes, mentálisan fárasztó életvitelt folytatnak és kevés idejük marad önmagukra. A testi felfrissüléssel egy időben hasznosnak vélnek önmaguk számára egy tartalmas beszélgetést is.

– Akik életükben elakadtak, megtorpantak és nem találják a megoldást, hogy hogyan tovább.

– Akik testük karbantartása mellett fontosnak tartják azt is, hogy napi teendőik minőségi ellátásának érdekében az energiaszintjük is megfelelő állapotban legyen.

– Akik napi munkájuk és családjuk által megkívánt feladataikat nehezen tudják összehangolni. Ez az új szolgáltatás egy időpontfoglalással teszi lehetővé, hogy aki önmaga számára szükségét érzi, az testileg felfrissüljön, lelkileg megerősödjön és életét egy magasabb energiaszinten tudja folytatni.

Miben segíthet neked a MentálMasszázs – a teljesség igénye nélkül:
– Önbizalomhiány, önértékelési problémák
– Döntéshozatal
– Párkeresés, párkapcsolati nehézségek
– Munka, magánélet egyensúlyának megteremtése
– Jövőkép kialakítása, cél megkeresése, több lehetőség esetén mindezek priorizálása
– Kommunikációs nehézségek munkahelyen, magánéletben
– Munkahelyváltás, karrierváltás
– Kiégés
– Halogatás

100 perces MentálMasszázs

Azoknak ajánlom, akik komolyabb megtorpanással küzdenek és szeretnék ketté választani a konzultációt a masszázstól. Egyénileg választható, hogy milyen sorrendben. 2×45 perc és a kettő között lehetőség van kényelmesen átöltözni és ráhangolódni a ,,második félidőre”. A masszázs során a nyak-hát-váll terület kerül átmasszírozásra, de természetesen ez igény szerint módosítható. Ha komolyabb dilemmával nézel szembe, akkor nagy valószinűség szerint a megoldást több alkalom hozhatja meg, de minden bizonnyal már egy alkalom is hasznos lesz. Amennyiben a vendégem hasznosnak találja önmaga számára, akkor további alkalmakat lehet igénybe venni személyreszabott csomagban.
Minden mentálmasszázs szolgáltatást megelőz egy ingyenes tájékoztató, állapotfelmérő telefonos konzultáció 15-20 perces időtartamban. Erre az után tudunk időpontot egyeztetni, mi után emailben vagy az időpontfoglaló rendszeren keresztül időpontot foglaltál a szolgáltatásra és én a megadott elérhetőségeid valamelyikén felveszem veled a kapcsolatot. A beszélgetés közben arra a problémás helyzetre fókuszálunk, ami jelenleg a leg fontosabb az életedben és nehezen találod a megoldásodat. Fontos számodra annyira, hogy minden lehetőséget megvizsgáljunk, mi előtt döntést hozol.

1+1 AKCIÓ

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 1+1 akcióban, 100 perces mentálmasszázs kedvező áron 15 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért! 

Most fizetendő: 3 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az ajánlat kizárólag szombatni és vasárnapi napokon vehető igénybe, előzetes időpontegyeztetés után!

2×(2×45) perc és a kettő között lehetőség van kényelmesen átöltözni és ráhangolódni a ,,második félidőre”.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszenre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni.

Beke Gábor
MOBIL +36-30-081-9401
EMAIL info@encelom.hu
HELY Budapest XIII. Tátra utca 5/b VAGY Budapest VI. Paulay Ede utca 47.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére