Mai­Kupon

Kategóriák

The Mountain, a "3D" póló.Új divatőrület a láthatáron!
Most az elsők között lehetsz,ráadásul kedvezményes áron!
Eredeti, az USA-ban gyártott divatpólók és pulóverek. A kuponnal több mint 1500 termék közül választhatsz 25%-os engedménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A The Mountain népszerűsége hihetetlen gyorsan ível felfelé, elsősorban a tavaly és idén piacra dobott 3D hatású Big Face azaz „nagy arcok” sorozatnak köszönhetően. A pólók 100%-ban biotermelésből származó pamutból készülnek.Az amerikai The Mountain a világ legnagyobb választékát kínálja unisex pólókból.

Témái rendkívül szerteágazóak, de minden grafika művészi szinten megoldott és fantasztikus minőségben nyomtatott.

Hogy milyen témák közül válogathatsz? A teljesség igénye nélkül néhány kategória.

Poén

Big Faces (a teljes pólót betöltő állat, isten, stb portrék)

Fantasy

Horror

Western

Sci-fi

Military


A választékról tájékozodhatsz előzetesen a szolgáltató weboldalán: www.yourwear.hu

 

A The Mountain gyár tulajdonosai elkötelezett környezetvédők, filozófiájuk szerint a földet élhetővé és emberközpontúvá kell tenni, ehhez pedig sok kicsi lépés vezet el. A teljes gyártási technológiát is ehhez igazítják, de más téren is sokat áldoznak az ilyen irányú fejlesztésekre. A pólógyár éttermében például csak organikus menü szerepel az étlapon, a dolgozók gyermekei számára pedig létrehoztak egy környezettudatosságra nevelő óvodát is.

 

A The Mountain pólók gyártója rendelkezik az OKEO-TEX 100 minősítéssel, ami a világ legszigorúbb textilipari minősítése, garantálva, hogy a termék szigorúan mentes minden kemikáliától, nem allergén és tökéletesen bőrbarát viselet.

 

A The Mountain póló számos mosás után is tartja a méretét és formáját, szemben más termékekkel,amik deformálódnak, összemennek vagy éppen kinyúlnak, eltekerednek. Ismerős jelenség, hogy a póló oldalvarrása szép lassan elvándorol a hasra? A The Mountain pólóknál ez sem fordulhat elő, mivel körkötött technikával készül, azaz nincs is rajta oldalvarrás.

Sok amerikai híresség hord The Mountain pólót.

Említhetnénk például az itthon is ismert Jack Black színészt és rockzenészt, aki előszeretettel lazul különféle sárkányos és egyéb témájú The Mountain pólóiban. Legutóbb éppen Heidi Klum-ot a világhírű modellt sikerült lencsevégre kapni The Mountain pólójában.


Kuponbeváltás:

A kupon csak a  http://yourwear.hu/html_page/kuponbevaltas webshopban történő vásárlás esetén váltható be.

A kupon a közel 1500 féle The Mountain felnőtt és gyerekpóló bármelyikének vásárlásakor felhasználható és 25%-os kedvezményt biztosít minden vásárolt termék árából.

Az új vásárlóknak az első vásárlás előtt regisztrálni kell a webshopban.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. június 26-ig,, beváltható 2014. július 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 

A kupon érvényesítéhez a megjegyzés rovatba kérjük beírni a kupon sorszámát!

Az automatikus visszaigazoláson a teljes vételárat fog látszani. A végösszegből jön le a 25% kedvezmény, erről külön értesítő emailt küldünk.

Egy kuponsorszám egy alkalommal használható fel. A kupon más akcióval nem vonható össze.

További információkat 20/9333009 telefonon vagy az yw@yourwear.hu címen tudsz kérni. Személyes átvételhez időpont egyeztetés szükséges!

 

Szolgáltató:

Yourwear Kft

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 35

www.yourwer.hu

https://www.facebook.com/polobolt

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Yourwear Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére