Mai­Kupon

Titanic szabadulószoba korabeli díszletek között ajándék kedvezmény kuponnal a Nagy Fatál Konyhája étterembe 9.290 Ft-ért 2-6 főnek! Előre fizetendő: 1.770 Ft!

Titanic szabadulós játék 2-6 főnek, éttermi kedvezménnyel - Egyéb kupon
Eredeti ár:14 800 FtElőlegben fizetendő:1770 FtTeljes ár:9 290 Ft37% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok.Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra.
Mindössze 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok a tragikus sorsú óceánjáróról, miközben a pánikhangulat fokozódik és a fények ki-ki alszanak...

Egy elismert bűnbanda tagjaként társaiddal már nagy hírnévre tettetek szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettetek. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptatok a Titanic-ra, hogy majd New Yorkban vár rátok valaki. Már megszoktátok az ehhez kapcsolódó megbízásokat, így felszálltok a hajóra. Április 12-én egy érdekes kódot kaptok rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznotok az üzenetet:

“Egy évvel ezelőtt bocsátották vízre az eddigi legnagyobb és legexkluzívabb óceánjárót, melyet valaha építettek és két napja, 1912. április 10-én állították szolgálatba.

Feladatotok, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek  egy dúsgazdag iparmágnás feleségének,  Mrs. Margaret Brown-nak  mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jó barátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár rátok a jutalom.”

Megismertétek a küldetést, most már csak a megfelelő pillanatra kell várnotok. Ekkor egy nagy rázkódást éreztek és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindultok a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb és egyszer csak kulcsok csörgését halljátok, majd az ajtót rátok zárják. Az idő  egyre fogy. 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ékszert,  a kabin kulcsát és kijussatok a fedélzetre, mielőtt Ti is odavesztek a hullámsírban.

Szervezd meg csapatod és éljétek meg együtt ezt a fergeteges kalandot!

Ha a nagy izgalomban megéheztetek, szabadulásotok után folytassátok a kikapcsolódást a Nagy Fatál Konyhájában, ahol 50%-os kedvezményt kaptok a kétszemélyes tálak árából, így egy kiadós ebéd vagy vacsora mellett beszélhetitek meg a közösen átélt kalandokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: 60 perces Titanic - A szabadulás szabadulószoba játék 2-6 fő részére, ajándék kedvezménnyel a Nagy Fatál Konyhája étterembe!

Most fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó összeg 7.520 Ft a szolgáltatónak kell kifizetni.

Bejelentkezés telefonon: +36 70 244 6649 vagy online a weboldalon. Egy kupont maximum 6 fő használhat fel. Kuponodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva! A kuponotok mellé ajándékba kapott 50%-os kedvezmény kupont a a Nagy Fatál Konyhája étteremben tudjátok felhasználni két személyes bőségtálak rendelésénél. (6 fős csapat esetén 3 ilyen kupont kaptok).

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Escape Legends Szabadulószoba
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére