Mai­Kupon

Tökéletes ajándék! Kényeztetés minden érzékszervednek: csokis masszázs cukros testradírral és kényeztető Derma Life Spa Jet élménykabinnal, hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért!

A csokis masszázs a klasszikus svéd masszázselemekkel (simítás, gyúrás) történik, de a bőrt hidratáló krém vagy olaj helyett prémium minőségű étcsokival masszírozzák.

A Dermalife Spa Jet élménykabin 22 Vichy zuhanyrózsa segítségével váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugárral, valamint fény- és aromaterápiás vibrációs masszázzsal egészíti ki a páratlan, vitalizáló, egész testre ható élményt.

A wellnessprogram tartalma: cukros testradír; csokis wellnessmasszázs; gőz szauna; infraszauna; fényterápia; aromaterápia; vibrációs masszázs; hidromasszázs.

A kezelés nemcsak testednek, de lelkednek is igazi felüdülésként szolgál.Képzeld el, hogy egy órácskára csak Rólad, a Te jóllétedről szól minden. Képzeld el, hogy édes illatok vesznek körül, s szakavatott kezek dolgozzák ki a feszültséget izmaidból. Képzeld el, hogy nem csinálsz mást, csak relaxálsz, miközben észrevétlenül feltöltődsz, megújulsz, kicserélődsz. Nos, valahogy így zajlik egy csokikrémes masszázs a Cascade Wellness & Beauty-ban.

Ha beváltod a kuponodat, rájössz, hogy a cukros testradír és a csokis masszázs ráadásul nem is feltétlenül ragadós élmény: nem kell, hogy kínszenvedés legyen a csokimassza eltávolítása a bőrödről. Az egyedülálló Dermalife Spa Jet hidromasszázs-kapszulának köszönhetően ugyanis a hatóidő letelte után a csokit, a kapszula kialakításának köszönhetően, kellemes meleg vízsugár távolítja el testedről.

A kezelésről bővebben:

Egy alapos, cukros peeling után masszőröd csokikrémet csorgat hátadra. A csokis masszázs a klasszikus svéd masszázselemekkel (simítás, gyúrás) történik, de a bőrt hidratáló krém vagy olaj helyett prémium minőségű étcsokival masszírozzák át. A kakaóbab immunrendszer-erősítő vitaminokat tartalmaz, ugyanakkor hangulatjavító és bizonyos mennyiségben vérnyomáscsökkentő hatással is bír, továbbá puhítja, tonizálja, hidratálja a bőrt, valamint késlelteti az öregedést. A kezelés nemcsak testednek, de lelkednek is igazi felüdülésként szolgál, a csoki hatására ugyanis endorfin, vagyis boldogsághormon termelődik, így a kezelés után sokkal kiegyensúlyozottabbnak, boldogabbnak és kipihentebbnek érezheted magad.

A program egy akupresszúrás pontokat érintő hidromasszázzsal folytatódik. A Dermalife Spa Jet élménykabin 22 Vichy zuhanyrózsa segítségével váltakozó hőmérsékletű és intenzitású vízsugárral, valamint fény- és aromaterápiás vibrációs masszázzsal egészíti ki a páratlan, vitalizáló, egész testre ható élményt.

Szállj ki egy pillanatra a rohanásból, szánj kis időt magadra, és töltődj fel egy nem mindennapi masszázsterápia segítségével – hogy aztán újult erővel vethesd bele magad a dolgos hétköznapokba.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: csokis masszázs cukros testradírral és kényeztető Derma Life Spa Jet élménykabinnal, hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért!

A wellnessprogram tartalma:
cukros testradír;
csokis wellnessmasszázs;
gőz szauna;
infraszauna;
fényterápia;
aromaterápia;
vibrációs masszázs;
hidromasszázs.

A kezelés időtartama: 90 perc
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36-70/341-7942.
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.
Bejelentkezésnél kérlek add meg a kuponkódodat.
A kupont kinyomtatva vidd magaddal!

Cascade Wellness & Beauty
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cascade Wellness and Beauty Szalon
Cég
Cascade Wellness and Beauty Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére