Mai­Kupon

Tökéletes alakformálás + E-Fit edzés + feszesítés egy csomagban! 3 alkalom 20 perces E-Fit edzés+testtekercselés+fekvő infraszauna+ 3D vibrációs tréner kedvező áron most 19 900 Ft helyett 10 900 Ft-ért! Most fizetendő: 3 300 Ft!

E-Fit edzés, testtekercselés, fekvő infraszauna, 3D vibrációs tréner - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:19 900 FtElőlegben fizetendő:3 300 FtTeljes ár:10 900 Ft45% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

FULL BODY + E-FIT
3 alkalom 20 perces E-Fit edzés+ Testtekercselés+fekvő infraszauna+ 3 D vibrációs tréner
Csak 10 900 Ft 19 900 helyett
TÖKÉLETES ALAKFORMÁLÁS +E-FIT EDZÉS +FESZESÍTÉS 1 CSOMAGBAN
E-FitAz EMS Technológia
A tudatos testmozgás és sportolás közben az agy üzeneteit elektromos ingerületek továbbítják az izomzat motorikus vezérlőihez az idegpályákon keresztül. Az EMS technológia (Electrical Muscle Stimulation, azaz elektromos izomstimuláció) közvetlenül az izmokhoz juttat elektromos stimulációt, amelynek hatására az izmok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben.

Az EMS technológia már régóta létezik, több évtizedes kutató- és fejlesztő munkán alapul. Sok eltérő elektromos impulzust alkalmaznak a gyógyászatban, kozmetológiában és sport rekreációban. Ezek az ingeráramnak vagy galvánáramnak nevezett különböző hullámformák egy-egy célzott hatás kiváltására alkalmasak, és rendeltetésszerű használatuk során nemkívánatos mellékhatások nélkül segítik az izmok és kötőszövetek regenerálódását, fejlődését, a trombózis megelőzését.

Az izmok elektromos stimulációjának története, egészen 1791-ig, Luigi Galvani kísérletéig nyúlik vissza. Azóta számtalan kutatói vizsgálat, orvosi és sporteredmény bizonyította hatékonyságát. A technológia az Amerikai Élelmiszer-, és Gyógyszer Ellenőrző Hatóságnál is (Food and Drug Administration) bejegyzésre került, mint elismert terápiás módszer. Az E-Fit készülékek is az EMS technológiát használják, mely módszert sokéves kutatómunkán alapuló fejlesztés során tökéletesítettek.

Az E-Fit Classic (EF-1280) és E-Fit Dual Trainer (EF-2080) készülékek egy speciális, 10 elektródapárral ellátott technikai ruházatból és egy feszültséget és frekvenciát szabályozó korszerű kezelőpultból állnak. A speciális elektródákat orvosi fizikoterápiás kezelések során is használják, a kényelmes, szellőző anyagból készült ruha pedig lehetővé teszi a szabadabb mozgást és tökéletesen a helyén, a megfelelő izomcsoporton tartja az elektródákat.

Az E-Fit technologia a legjobb a gyors edzésmódszerek közül. Manapság mindenki arra panaszkodik, hogy nincs ideje edzeni. Ezért ha tényleg gyors és hatékony megoldást akarsz, akkor a Te sportod az E-fit 20 perccel kiválthatsz egy kőkemény 2 órás edzőtermi munkát és elégethetsz akár 400-500 kalóriát is. Elindítja a zsírégetést és a kémiai folyamatok még akkor is zajlanak, amikor az edzés már befejeződött. Az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által, könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés. Az EMS a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt eléri, és kiválóan alkalmas arra, hogy nemcsak statikus, hanem dinamikus gyakorlatok végzésével növelje az edzések hatásfokát.  Az edzések egyénre szabottan állíthatók össze, így mindenki megtalálja benne a kihívást.

Az edzés menete: Az egész testre elektrostimulációs hatást fejtünk ki, amivel elérjük az izmok megfelelő összehúzódását. Csak 1-1 gyakorlatot kell végig hajtani, amivel elérjük a megfelelő izomműködést. A feladatok elvégzését egy edző segíti, így Mindenki személyre szabott tanácsadásban, gyakorlatsorokban, maximális odafigyelésben és motivációban részesül.  

Hatásai:
- kezeli és megszünteti a narancsbőrt
- tökéletesre formálja az alakodat
- feszesíti a tested és a bőröd
- hatékonyabb teszi az anyagcserédet
- megszünteti az inkontinenciát
- fejleszti az erőnlétedet
- aktivizálja a sejteket és a szöveteket
- növeli a teljesítményed
- célzottan építi és megtartja az izomcsoportokat

3 D Vibrációs tréner
Alkalmanként 10 perc 3 D vibrációs tréner
Tekercselés
alkalmanként 20 perc!
Fekvő Infraszauna

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 3 alkalom 20 perces E-Fit edzés+testtekercselés+fekvő infra szauna+ 3D vibrációs tréner kedvező áron 19 900 Ft helyett 10 900 Ft-ért!

Most fizetendő: 3 300 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Alkalmanként összesen kb. 90 perc a teljes testre kiterjedő átfogó fogyasztó, alakformáló izom építő kezeléssorozat, már az első alkalom látványos!

Igénybe vehető Budapesten a Luxury Beauty Szalonban a Puskás Ferenc stadionnál (2-es Metrótól 1 perc) 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől)
Telefon: 06-70/655-5307 vagy 06-70/600-6079

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Kerepesi út 32.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére