Mai­Kupon

Kategóriák

Tökéletes és dús hatású szempillákat szeretnél, de nem akarsz műpillákat? Próbáld ki a szempilla liftinget! 6-8 hétig tartós szempillaív most 12.000 Ft helyett csak 3.500 Ft-ért a Nimfasziget Szépségcentrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi is a szempilla lifting?

 

A szempilla lifting eljárásnál nem használnak semmiféle ragasztót, vagy műpillákat, mégis látványos, ívelt szempillákhoz juttatjuk azokat is akik idegenkednek a 3D műszempillától, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetnek 3D szempillát.

A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempillatőtől emeli meg, és ívesen vezeti felfelé a szemöldök irányába. Az eredmény: tartós szempilla emelés..A szempilla liftinggel megemelt pillák ugyanolyan puhák, selymesek maradnak, mint szempilla lifting előtt, bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosóval, krémmel is kenhetőek.

No, és akkor lássuk az eljárást, ami vihart kavart a szépségiparban azzal, hogy inkább egyenesíti, mint göndöríti a pillákat. A speciális szempilla lifting egyedülálló technika, ami nem dauer, s 45 perces fájdalommentes eljárással 6-8 hétig tartós szempillaívet, s tartást ad saját pillácskáidnak. Nem káros a szemre, szempillát nem fog letörni! Alapvetően különbözik egymástól a két eljárás, a dauer és a speciális szempilla lifting, bár a művelet maga, mutat némi hasonlóságot. A dauer azonban kusza, göndör szempillákat eredményez, amely göndörségénél fogva akár rövidebbnek is tűnhet. A dauer során alkalmazott anyagok jóval kevésbé korszerűek és kíméletesek, ezért előfordulhat, hogy kárt tesznek az egészséges szálakban.A speciális szempilla lifting ezzel szemben a szempillák tövét emeli, és teljes hosszát hangsúlyozza, sőt optikailag növeli. Neked sem kell ezentúl fél órával előbb kelned, hogy tökéletes pillával pilloghass a pasidra a reggeli kávénál. Elfelejtheted a spirálozást, a strandon is tökéletesen vizsgázott!

Kinek ajánljuk a szempilla liftinget? 

    Azoknak, akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.

-Azoknak, akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillát.

-Azoknak, akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.

-Azoknak, akik csak 2 havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.

-Azoknak, akik gyors és tartós megoldást szeretnének.

-Azoknak, akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, gyorsabb, és költségkímélőbb megoldást.

-Azoknak, akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk. 

Mindenkinek ajánljuk, aki hangsúlyozni szeretné a szempilláit, de nem szeretne műszempillákat viselni, s azoknak is, akik naponta bajlódnak az egyenes, lefelé álló szempillákkal. Hidd el, lehet gyönyörű szempillád műszempilla nélkül is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához KUPONKÓDDAL a bejelentkezés online lehetséges,a honlapunkon az időpontfoglaló menüben regisztrálást követően.

Felvilágosítást a 0630-471-2008-as számon tudunk adni.

Az első kezelésre kitöltött kezelőlappal, illetve beleegyező nyilatkozattal kell megjelenni (ezen dokumentumokat a Vendégeink megkapják az első bejelentkezés alkalmával, csakúgy mint a részletes tájékoztatót).

Késést a szolgáltatónak sajnos nem áll módjában elfogadni, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, e-mailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudunk elfogadni.

Cím: 
Precízdent fogászat épülete,alagsor
Budapest
Wisocky u 29
1155 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Nimfasziget Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Wisocky u 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére