Mai­Kupon

Tökéletes megoldás: csiszolás nélküli fogpótlás 1 darab implantátummal kedvező áro 125 000 Ft helyett 79 990 Ft-ért a Hollán Dentálnál! Most fizetendő: 16 000 Ft!

Csiszolás nélküli fogpótlás 1 darab implantátummal - Egészség kupon
Eredeti ár:125 000 FtElőlegben fizetendő:16 000 FtTeljes ár:79 990 Ft36% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fog implantátum beültetés egy olyan fogászati beavatkozás, amely során a szájsebész az elvesztett fog helyére implantátumot ültet be.
Kisebb foghiánya esztétikus pótlására tökéletes megoldás, mivel nem kell lecsiszolni a fogakat, nem kell minden esetben korona.
A fogak lecsiszolását akkor kerülhetjük el, ha a foghiány aránylag kicsi, azaz a foghiány előtti és mögötti fog között a távolság kb. 1 cm-nél nem nagyobb.
A hagyományos híd készítésével ellentétben, ahol a fogkorona teljes külső felszínének lecsiszolása szükséges, a csiszolás nélküli fogpótlás technikájával a fogkorona teljes lecsiszolása nélkül egy foghiányt pótolhatunk.A fog implantátum beültetés egy olyan fogászati beavatkozás, amely során a szájsebész az elvesztett fog helyére implantátumot ültet be.
A hagyományos híddal történő fogpótlással ellentétben, amikor a fogak teljes külső felszínét le kell csiszolni, ezzel az eljárással a fogkorona felszínének teljes lecsiszolása nélkül oldható meg a fogpótlás.
Lényege, hogy csiszolás helyett a foghiányt határoló fogakban kis kazettákat alakítunk ki, illetve az ott levő tömést alakítjuk át, majd a kazettákban vagy a régi tömések helyén rögzítjük az új fogpótlást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánla tartalma: csiszolás nélküli fogpótlás 1 darab implantátummal kedvező áro 125 000 Ft helyett 79 990 Ft-ért a Hollán Dentálnál!

Most fizetendő: 16 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Bejelentkezés telefonon: +36-1/202-1436 vagy +36-30/153-2269.
Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával korábban különben a kupont felhasználtnak tekintik.
A kupon 1 fogra vonatkozik, 1 vásárló 1 kupont használhat fel.

Helyszín: Hollán Dentál
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 51. földszint 3.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Fogászat
Cég
KAYHOM Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 51. földszint 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére