Mai­Kupon

Kategóriák

Tölts el egy felejthetetlen napot családoddal Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában, a Familyparkban! A buszos kirándulás 10.990 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 900 Ft. Nyári utazási dátumok!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Familypark. A Rusti-dombvidék szívében, a Fertő tótól és a tó partján fekvő Rust településétől mindössze néhány kilométernyire terül el a Familypark, amely összesen 145 000 négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára. A négy tematikus részlegen – Élményvár, Meseerdő, Falusi gazdaság és Kalandsziget – minden megtalálható, ami különlegessé tesz egy szabadidőparkot.Izgalmas kalandok és a száguldás öröme: A bátrabbak kipróbálhatják a hatalmas tölgyfák között kanyargó Patkánymalom családi hullámvasútat kínálta izgalmas száguldást vagy tehetnek egy kört Leonardo repülő szerkezetével, 20 méterrel a föld felett. Valamivel nyugodtabb repülésben lehet részünk az Almakörhintán, a Római toronyból pedig nagyszerű, 360 fokos kilátás tárul elénk a Fertő tóra és a környező dombvidékre.

Attrakciók a legkisebbeknek: Az apróságokat is igazán változatos kínálat várja a szabadidőparkban. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen utazhatnak a gyermekvasúton vagy felfedezhetik a Falusi gazdaságot a traktorral. A gyermekek körében különösen nagy népszerűségnek örvendenek a Familypark háziállatai. Az állatsimogatóban és Mizzi néni farmján kecskéket és bárányokat figyelhetnek meg, illetve simogathatnak az érdeklődők.

Újdonság 2016-ban:  Másszatok fel a Varjúfészekbe, majd irány lefelé a 40 méter hosszú csúszdán, Mizzi néni kíváncsi kecskéi mellett. A Manóstég lábánál pedig néhány zöld levelibéka lelt új otthonra. A legkisebbek ezek hátán is tehetnek pár kört a tóparton.

Az utazás programja: Szombat reggel találkozás 06:00 órakor a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 06:15-kor utazás az ausztriai Familyparkhoz autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 1 alkalommal tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. 

10 óra körül érkezés a Familyparkhoz. Belépők átvétele után szabadprogram, majd a csoportkísérő által megadott helyen és időben találkozó (kb. 17:30 kor). Hazaindulás, majd érkezés 22:00 óra körül Budapestre.

Belépődíj / Napijegy: 6 900 Ft/fő (3-99 éves kor között). 3 éves kor alatt és 3-14 éves kor között születésnaposoknak ingyenes a belépés. Életkort igazoló útlevél vagy személyi igazolvány szükséges az ingyenesség igénybe vételéhez. A napijegy magában foglalja az attrakciók többségénél a korlátlan használatot a park minden témavilágát illetően. Néhány további játék, mint a vizes ágyú, Mini Go Carts, illetve az automaták zsetonokkal működnek, melyeket külön kell megvásárolni.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. július 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai: 2016. július 16., vagy augusztus 06.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 6.090 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő.

A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után, indulás előtt maximum 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fős díj ellenében.

Felszállási lehetőség:

Budapest - Hősök tere mögötti parkoló 22:00

Tata - Tatabánya - M1 autópálya AGIP benzinkút (Tatabányai lehajtó) 23:15

Győr M1 Arabóna pihenőhely. 0:15

Mosómagyaróvár - M1 autópálya Mol benzinkút 01:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére