Mai­Kupon

Tölts el egy kellemes napot családoddal,barátokkal!
1 Fő részére MINIGOLF NAPIJEGY ,korlátlan számú játékra + 2 szabadon választott üdítő vagy 1 korsó Pilsner Urquell 0.5l sör a Budakeszi Minigolf Étteremben 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A minigolf az önfeledt szórakozás,aktív pihenés,családi időtöltés és baráti versengés sportja.Budakeszin egyedi tervezésű 18 részes pályarendszer és körjáték várja szórakozni, kikapcsolódni vágyó gyerekeket,felnőtteket. A XX. század első felében Amerikából származó izgalmas labdajáték a minigolf mára meghódította a világot.A minigolf tulajdonképpen a golfból alakult ki. Egyrészt a golf a nagyközönség számára nem mindenhol volt elérhető, ezért sokan szerették volna játszani egy olyan változatát, amelynek kisebb a területigénye. Ilyen indíttatásból épültek az első rövid távolságú, leginkább a „green”-hez hasonlítható pályák, ám mivel így a játék meglehetősen egysíkúvá vált, adódott az ötlet, hogy ezekre a pályákra építsenek akadályokat.


Az igényes, jól felszerelt golfpálya  Budapesttől nem messze, tömegközlekedéssel is megközelíthető a Széll Kálmán térről a 222-es autóbusszal.


Az étteremben magyaros vendéglátás és barátságos a hangulat!

Óriás kivetítőn tekinthetik meg a sporközvetítéseket.


Gyertek, töltsetek  el egy vidám napot a családdal vagy barátokkal!

A felszerelést biztosítják!


 A minigolf szabályai:


1. A játékot a kijelölt elütõhelyrõl kell kezdeni, és a labdát maximum 6 ütésbõl a lyukba kell juttatni. 

2. Az eredménylapra fel kell írni, hogy az adott pályán mennyi ütésbõl sikerült a lyukba juttatni a labdát. Amennyiben a 6. ütéssel sem sikerült teljesíteni a pályát, a játékos eredménylapjára 7 pontot kell felírni. A játék gyõztese az a játékos, aki a 18 pályán összesen a legkevesebb pontot éri el. 

3. Azt a labdát, amely nem jutott át a pálya két oldalán jelölt határvonalon, ismét az elütõhelyre kell tenni. Amelyik a határvonalon áthaladt, onnan kell továbbütni, ahol megállt. Az emelkedõs pályákon nincs jelölve határvonal, ezeken minden ütést az elütõhelyrõl kell elvégezni. 

4. Az emelkedõs pályákra tilos rálépni, azokon csak az elütõhelyrõl végezhetõ el ütés. A pályán lévõ akadályokra rálépni nem szabad. Mozgásban lévõ labdát nem szabad elütni, mert ezzel a pálya borítása sérülhet. A játékból kizárható az, aki ezeket a szabályokat nem tartja be, mivel ezzel kárt tehet a pályákban. 

5. Ha a labda a pálya széléhez közel áll meg, akkor merõleges irányban 20 cm-re beljebb helyezhetõ, és a játékot onnan lehet folytatni. 

Amennyiben a labda az akadály elõtt vagy mögött áll meg, az akadálytól 50 cm-re tehetõ  a pálya szélével párhuzamosan. 

6. Ha a labda kipattan a pályáról, miután áthaladt a pálya szélén jelzett határvonalon az elhagyás helyén a pálya szélétõl 20 cm-re kell azt visszahelyezni, és onnan lehet folytatni a játékot. 

7. A játék során többféle labda is használható, viszont minden pályát azzal a labdával kell végigjátszani, amellyel a kezdõütést elvégeztük.


 

.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

T/23-450-679


Személyenként több kupon is vásárolható!


Nyitva tartás: keddtől vasárnapig 11.00 és 20.00 óra között

Hétfőn Zárva!


Budakeszi, Márity László u.


Megközelíthető: a 222-es autóbusszal a Moszkva térről illetve autóval Budakeszi központjában, a Budakeszi úton Budapest felől érkezve a templomnál jobbra kell fordulni Telki felé, majd mintegy 500 méter múlva a körforgalomnál jobbra (a MOL benzinkútnál) máris meglátjuk.

 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Minigolf Étterem és Söröző
Cég
M.golf kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2092 Budakeszi, Márity L. u.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére