Mai­Kupon

Tölts fel magad vitaminnal! 4x30 lágyzselatin kapszulás Vitasoft multivitamin csomag most 4800Ft helyett csak 1590 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tél folyamán különösen fontos figyelnünk a megfelelő vitamindús táplálkozásra. Ez sokszor igen nehéz. Ebben segíthet a Vitasoft vitamincsomagja!


- A Vitasoft multivitaminban összesen 92 hasznos összetevő van, tartalmazza azokat a minden napra szüksé-ges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetünkbe.


 

 A Vitasoft Multivitamin előnyei:


- A Vitasoft multivitamin olyan arányban tartalmazza az említett alkotókat, hogy azok segítsék és kiegészítsék egymás hatását. Számos nyomelem és vitamin felszívódása ugyanis csak a másik jelenlétében hatékony!

- A csipkebogyó, acerola és citrus bioflavonoidok saját C-vitamin tartalmuk mellett támogatják az extra dózisú C-vitamin hatását.

 

- Egyedülállóan komplex folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

 

- A készítmény nagy arányban tartalmaz természetes anyagokat, többek között acerola cseresznyét, csipkebogyót, citrus bioflavonoidokat. Az A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a Rutin japánakác virágbimbójából, a nyomelemek tengeri korallból (Korall kalcium) vannak kivonva.

 

- Az emberi szervezetet ellátja vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

 

- A készítmény nem tartalmaz tartósítószereket, élesztőt, glutént, cukrot, aszpartámot, sót, keményítőt, tejet, tojást.

 

- A lágyzselatin kapszulába öltöztetett folyékony vitaminkomplex felszívódása akadálytalan és gyors, ezáltal a legegyszerűbb módszer a szervezetünk számára elenged-hetetlen tápanyagok pótlására.

 

- Maga a burok is természetes anyag (fehérje), ezért teljes mértékben emészthető.

 

- A Vitasoft multivitamin fogyasztásával sokkal energikusabb lesz, megerősíti az immunrendszerét, ami véd a betegségek ellen, illetve segít a gyorsabb felépülésben.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Maikupon oldalon csak a vitamincsomag kupon vásárolható meg. A megrendelés a www.vitasoft.hu weboldalon történik a kuponkód megadásával. A szállítás díja, melyet a kuponár nem tartalmaz,  560 Ft/csomag. Ezt a szállítási díjat a 11600006-00000000-40561107 számú számlaszámra (számlatulajdonos: Verda Hungária Kft.) kell előre utalni a kuponkód megadásával!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vitasoft.hu
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére