Mai­Kupon

Kategóriák

Tudd biztonságban otthonod a nyári időszak alatt is profi riasztó segítségével! Mozgásérzékelős riasztó távirányítóval a Hasznos Holmik Boltja Webáruháztól, most 5 999 Ft helyett 2990 Ft, ingyenes országos házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nyár a kikapcsolódás, szabadság és lazítás időszaka. Viszont, hogy elkerüld az esetleges kellemetlen meglepetéseket fontos, hogy értékeid védelméről is megfelelően gondoskodj! Akciós kínálatunkban, most egy teljesen megbízható riasztóberendezést kínálunk, mely hasonlóan jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint drágább "testvérei". 

 

Az ajánlat keretében szert tehetsz egy 110°-ban mozgásérzékelő, távirányítós riasztóra. Mozgásra a riasztó bekapcsol, és 90 decibeles, erős szirénát léptet működésbe – így garantált, hogy a nemkívánatos látogatók hamar meghátrálnak! A mozgásérzékelős riasztó mellé jár kettő, kulcstartóként is funkcionáló távirányító. Bekapcsolást követően késleltetve lép életbe, így nem kell félned attól, hogy beriaszt, mikor elhagyod otthonod. Az ár már tartalmazza a házhoz szállítás díját is!A kupon tartalma:

  • Mozgásérzékelős riasztó távirányítóval. (A kupon már tartalmazza a kiszállítás díját!)


Termékleírás: 

  • Távirányítással lehet ki-bekapcsolni.
  • Elemmel működik.
  • 110 fokban érzékeli a mozgást.
  • Mozgásra a riasztó bekapcsol és 90 db-el az erős sziréna működésbe lép. 
  • Bekapcsolást követően késleltetési funkcióval működik. 

 
Egy vásárló több kupont is vásárolhat!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  +36-20/220-1191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. Átvétel: kiszállítás a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül.
 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére