Mai­Kupon

Túlhajszolt, levert vagy? Rossz a közérzeted? 2 alkalmas bérlet az egészségedért: Reiki és/vagy Holisztikus arc-és fejmasszázs 5 000 FT helyett csak 2 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Reiki egy egyetemes, isteni energia, amely jótékony hatással van az emberi, állati és növényi szervezetre egyaránt. A Reiki által kiegyensúlyozottabbakká válunk, nagyobb testi és lelki harmóniát érhetünk el az életünkben, így immunrendszerünk megerősödik és szervezetünk könnyebben ellenáll a különböző betegségeknek. 

A Holisztikus arc- és fejmasszázs az ősi tapasztalatokra építve nem csak frissít és ránctalanít, hanem egyszerű eszközökkel jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez és betegség esetén az egészséges állapot visszaállításához, tehát a gyógyításhoz.A kozmetikai masszázs a kellemes ellazulást és ezen keresztül elsősorban az esztétikai kondíció javítását célozza. A Holisztikus arc- és fejmasszázs közvetlen célja a holisztikus egyensúly megőrzése, illetve visszaállítása, mely természetesen érinti a kozmetikai masszázs céljában foglaltakat is.

A Reiki gyógyító energiája által beindulnak testünkben az öngyógyító folyamatok, ezáltal is késztetve szervezetünket a mielőbbi javulásra. A Reiki hatására ellenállóbbá válunk a negatív külső környezeti hatásokkal és a manapság oly gyakori stresszel szemben is.

Mikor van szükséged a Reiki jótékony hatására?
1. Ha mindig túlhajszoltnak, gyengének érzed magad,
2. Ha rossz a közérzeted,
3. Ha levertnek érzed magad,
4. Ha konkrét panaszod van a szervezeteddel kapcsolatban (ha allergiás vagy valamire, ha
vissza térő betegségek gyötörnek, ha állandó stresszhatás alatt vagy…stb.),
5. Ha egy betegségből hamarabb szeretnél kilábalni, vagy
6. Ha kicsit elvonulnál a mindennapok hajszája elől és egy kicsit ellazulnál, kikapcsolódnál
vagy relaxálnál kellemes környezetben.

 

A Holisztikus arc- és fejmasszázs a kínai gyógyítói felfogás szerint testünket energiacsatornák, úgynevezett meridiánok hálózzák be. Ezekben a csatornákban a Csi-nek nevezett energia áramlik. Egészséges állapotunk alapfeltétele, hogy az energiaáramlás az energiacsatornákban egyenletes és akadálymentes legyen. A kínai testmasszázs célja, hogy ezt az áramlási harmóniát megteremtse. A meridiánok jelentős részénak kezdőpontja, illetve végpontja a fejen található. Mindezeken kívül a fejen – mint reflexzóna területen – a test teljes egésze is megjelenik, kivetül. Ezen tapasztalatok – tények – birtokában nem kell bizonyítanunk, hogy az arc és a fej megfelelő masszírozása jelentős szerepet játszik az egészségesség megőrzésében.

 

Variálhatod a kupont: jöhettek ketten is 1 kuponnal, vagy kérhetsz 2 Reiki kezelést vagy 2 Holisztikus arc -és fejmasszázst. 

 

 A kezelés időtartama: 1-1 óra. 

 

Ha úgy érzed, hogy valamelyik igaz Rád, vagy hajt a kíváncsiság és a megtapasztalás, akkor vegyél 1 kupont, és ha meglepnéd kimerült kollégád, rokonod, vegyél 2 kupont:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 30 / 9218265 Ibolya

Bővebben: www.eletrezges.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életrezgés Stúdió
Cég
Életrezgés KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Kapás utca 49
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére