Mai­Kupon

Túlhajszolt, levert vagy? Rossz a közérzeted? 2 alkalmas bérlet az egészségedért: Reiki és/vagy Holisztikus arc-és fejmasszázs 5 000 FT helyett csak 2 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



A Reiki egy egyetemes, isteni energia, amely jótékony hatással van az emberi, állati és növényi szervezetre egyaránt. A Reiki által kiegyensúlyozottabbakká válunk, nagyobb testi és lelki harmóniát érhetünk el az életünkben, így immunrendszerünk megerősödik és szervezetünk könnyebben ellenáll a különböző betegségeknek. 

A Holisztikus arc- és fejmasszázs az ősi tapasztalatokra építve nem csak frissít és ránctalanít, hanem egyszerű eszközökkel jelentős mértékben hozzájárul a test fizikai állapotának megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez és betegség esetén az egészséges állapot visszaállításához, tehát a gyógyításhoz.



A kozmetikai masszázs a kellemes ellazulást és ezen keresztül elsősorban az esztétikai kondíció javítását célozza. A Holisztikus arc- és fejmasszázs közvetlen célja a holisztikus egyensúly megőrzése, illetve visszaállítása, mely természetesen érinti a kozmetikai masszázs céljában foglaltakat is.

A Reiki gyógyító energiája által beindulnak testünkben az öngyógyító folyamatok, ezáltal is késztetve szervezetünket a mielőbbi javulásra. A Reiki hatására ellenállóbbá válunk a negatív külső környezeti hatásokkal és a manapság oly gyakori stresszel szemben is.

Mikor van szükséged a Reiki jótékony hatására?
1. Ha mindig túlhajszoltnak, gyengének érzed magad,
2. Ha rossz a közérzeted,
3. Ha levertnek érzed magad,
4. Ha konkrét panaszod van a szervezeteddel kapcsolatban (ha allergiás vagy valamire, ha
vissza térő betegségek gyötörnek, ha állandó stresszhatás alatt vagy…stb.),
5. Ha egy betegségből hamarabb szeretnél kilábalni, vagy
6. Ha kicsit elvonulnál a mindennapok hajszája elől és egy kicsit ellazulnál, kikapcsolódnál
vagy relaxálnál kellemes környezetben.

 

A Holisztikus arc- és fejmasszázs a kínai gyógyítói felfogás szerint testünket energiacsatornák, úgynevezett meridiánok hálózzák be. Ezekben a csatornákban a Csi-nek nevezett energia áramlik. Egészséges állapotunk alapfeltétele, hogy az energiaáramlás az energiacsatornákban egyenletes és akadálymentes legyen. A kínai testmasszázs célja, hogy ezt az áramlási harmóniát megteremtse. A meridiánok jelentős részénak kezdőpontja, illetve végpontja a fejen található. Mindezeken kívül a fejen – mint reflexzóna területen – a test teljes egésze is megjelenik, kivetül. Ezen tapasztalatok – tények – birtokában nem kell bizonyítanunk, hogy az arc és a fej megfelelő masszírozása jelentős szerepet játszik az egészségesség megőrzésében.

 

Variálhatod a kupont: jöhettek ketten is 1 kuponnal, vagy kérhetsz 2 Reiki kezelést vagy 2 Holisztikus arc -és fejmasszázst. 

 

 A kezelés időtartama: 1-1 óra. 

 

Ha úgy érzed, hogy valamelyik igaz Rád, vagy hajt a kíváncsiság és a megtapasztalás, akkor vegyél 1 kupont, és ha meglepnéd kimerült kollégád, rokonod, vegyél 2 kupont:)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 30 / 9218265 Ibolya

Bővebben: www.eletrezges.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életrezgés Stúdió
Cég
Életrezgés KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Kapás utca 49
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére