Mai­Kupon

Kategóriák

Tüntesse el izomgörcseit bárhol, bármikor! Point Fit Germa hátmasszírozó és Double Germa nyakmasszírozó egy csomagban! Ajándéknak is kiváló, akciós ár 7.800 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Az izmok lazítását bízhatja szakemberre (gyógymasszőrre) vagy akár olyan eszközöket is bevethet, amikkel könnyedén kilazíthatja, kimasszírozhatja saját magán az izomcsomókat, feszes nyakizmokat. Használhatja őket otthon, az irodában vagy egy hosszabb út során a parkolóban megpihenve:
 
Point Fit Trigger Pont Masszírozóvaeléri azokat a lapocka táji izmokat, amiket saját kezével nem megy. Ráadásul nem kell megkérnie senkit, hogy masszírozza meg, bárhol előveheti ezt a könnyen használható eszközt.
A Double Germa Nyakmasszírozóval kellően el tudja lazítani a nyaka két oldalán hátul futó izmokat. Olyan érzés, mintha egy masszőr ujjai tevékenykednének. Szimmetrikusan mindkét oldal egyszerre kezelhető. A masszírozó fejek 90 fokonként állíthatóak, így biztosan megtalálja azt az állást, amivel a leghatékonyabban tudja a nyakizmait a vállától a tarkójáig masszírozni. 
           Point Fit Germa és Double Germa  hátmasszírozó és nyakmasszírozó akciósan egy csomagban!

Legtöbb esetben a nyak-vállöv és a lapocka körüli izmok feszülnek be túlzottan és válnak fájdalmassá. Mindkét masszírozó "ujjai" 90 fokonként állíthatóak, strapabírók. Belsejük kemény, de rendelkeznek egy vékony, puha gumiborítással, ami az emberi ujjhoz hasonlóvá teszi őket. Így olyan érzés, mintha a masszőr az ujjával kezelné az izomgörcseit.

           

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2015. december 20-ig felhasználható.

A kupon megvétele után meg kell rendelni a szolgáltatónál az árut, a +36/70-205-8768 telefonszámon.

A kuponok beváltása a webáruházunkban való vásárlással egyenértékű, a postaköltségek is ehhez igazodnak, melyet átvételkor fizet a vásárló a postásnak vagy át is utalhatja. Utóbbi esetben kérjük, a felhasználó vegye fel velünk a kapcsolatot.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tactus Numinis Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Szugló út 132.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére