Mai­Kupon

UFOHANGÁR! Budapest új attrakciója és látványossága! AREA 51 PROJECT - 3. típusú interaktív élményszínház megnyitotta kapuit, Magyarországon elsőként!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy évszázad munkája után,igazi világszenzációként először Magyarországon nyílik lehetőség arra,hogy egy civil betekinthessen a földönkívüli kutatás eddig szigorúan titkos világába!

Lépjen be az AREA 51 PROJECT világába és adja át magát az élménynek!

A szigorúan ellenőrzött titkos katonai létesítményben megismerheti a titkok által övezett tunguskai UFO katasztrófa körülményeit és előzményeit,és testközelből csodálhatja meg a hatalmas lezuhant csészealjat.

Sétáljon az UFO kutatók között,váljon részesévé a munkálatoknak,fedezze föl az UFO-t belülről is,hagyja,hogy magukkal ragadják az események.Sokféleképpen képzeljük el a földönkívüli világot, de vajon mi igaz abból, amit a fantáziánk vetít nekünk, vagy amit a filmekben látunk? Repülő csészealj, kis zöld lények, óriási szemű szürke alakok. Most mindenre fény derülhet, hisz évtizedek titkolózása után végre nyitott kapukkal várja látogatóit az a hely, ahol a fantáziánk valósággá válhat és testet ölthet!

Projektünkben a jegyet vásároló színházlátogató, nem egy székbe beülve, passzívan szemlélve a történéseket tölti el az ~50 perces hangárlátogatást, hanem szűk, kis létszámú csoportokban „élménypontok” között sétálgatva interakció keretében válik aktív részesévé és megélőjévé történetünknek.

Belép egy filmbe! Látogatóink egy folyamatos, a földi hétköznapoktól elvonatkoztató, meghökkentő egyben lenyűgöző történés sorozat részesei lehetnek. A szigorúan ellenőrzött titkos katonai létesítménybe belépve, az „izolációs eljárást” követően, megismerve az 1908-as titkok által övezett Oroszország, szibériai, Tunguskai UFO katasztrófa körülményeit és előzményeit, majd a hangár MP katonák által ellenőrzött falai között találkozhatnak a mitikus fekete öltönyösökkel, velük közösen szabotőrt leplezhetnek le, a „tudósok pontján” a hétköznapi fizika számára értelmezhetetlen jelenségeket vizsgálhatnak, majd testközelből megtekinthetnek, aztán beléphetnek egy 2.5 méter magasan „lebegő” 15 méret átmérőjű idegen űrhajó falai közé, ahol a valóban nem földi élmény veszi majd kezdetét.Mindez csak képzelet,vagy maga a valóság?

Az igazság már a falakon belül van bontsa hát le őket, és fedezze fel magának!

Az igazság már a falakon belül van bontsa hát le őket, és fedezze fel magának!

Várjuk Önöket egy leleplező felfedezésre!Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hétfői napok kivételével az alábbi időpontokban indulnak az előadások:
10.00, 10.50, 11.40, 12.30, 13.20, 14.10, 15.00, 15.50, 16.40, 17.30, 18.20, 19.10, 20.00

Beléptetési rend: 100 fős csoportokban.

A hangárlátogatás, előadás időtartama: nézőszámtól függően 50-60 perc szünet nélkül.

Keresse a fekete csarnokot!

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

A kupon felhasználásához időpontfoglalás szükséges a +36 1/324-21-00, +36 1/324-22-00 telefonszámokon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
RaM Colosseum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 152-156.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére