Mai­Kupon

Új színfolt a budapesti thaimasszázs-kínálat palettáján! Thai masszázs mesterfokon (nem csak) nőknek! 60 perces aromaolajos thai masszázs férfi thai masszőrtől 8.500 Ft helyett 5.500 Ft/fő a Saeng Tian Thai Masszázs Szalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

XII. kerületi szalonunkba 2 thai masszőr férfi érkezett! Igazi mesterei a szakmának, mindketten a thai masszázs legismertebb szentélyében, a világhírű Wat Pho kolostorban szerezték diplomájukat, sőt, egyikük ugyanott tanította is a masszázst!

Ajándékozza meg magát és szeretteit a testi-lelki-szellemi harmónia élményével!

„Amit az élet kivesz az emberből, azt a masszázs visszaadhatja.”Bennük még az igazi, hagyományos thai masszázs iskolák szellemisége él, így hozzáállásukat alázat, szerénység, kedvesség és figyelmesség jellemzi, ugyanakkor munkájukban jelen van a kellő erő és határozottság is.


Nem beszélik a nyelvünket, viszont annál inkább értik/érzik a test üzenetét, jelzéseit, és ennek megfelelően, személyre szabottan végzik munkájukat.


Noi és Pot munkáját a kimagasló szaktudás, erős kéz és figyelmesség együttes jelenléte emeli mesteri szintre – teljes meggyőződéssel ajánljuk őket nem csak hölgyvendégeink számára!


Az ajánlat tartalma:

60 perces Aromaolajos Thai Masszázs  férfi Thai masszőrtől 8.500 Ft helyett 5.500 Ft/fő


 

 

A thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló masszázsfajta, melynek elsődleges célja az emberi testben lévő energia szabad áramlásának elősegítése. Ez az energiaáramlás az egészség megőrzésének, illetve a betegségektől való megóvásának az alapvető feltétele. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Thai masszázs után azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. AROMAOLAJOS THAI MASSZÁZS  

Kellemes és egészséges!

Az illóolajok az érintés és szaglás érzékszerveit felhasználva fejtik ki jótékony hatásukat közvetlen a bőrön keresztül. Aktivizálja a vér- és nyirokkeringést,javítja az energiaáramlást. Ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültséget. Mély, nyugodt állapotot hoz létre, a bőrt rugalmassá és selymessé teszi.Több mint egyszerü masszázs. A masszázs a földre helyezett matracon történik. Az 1 órás időtartam alatt a masszőr az egész testet átmaszirozza. A tapintás,a lágy zene, az illatok és a kellemes környezet elősegíti, hogy kikapcsolódjunk. Testileg és szellemileg frissebben, energiával feltöltődve távozzunk.

 Ajánlott: ülő munkát végzőknek, mozgásszegény életmódot folytatóknak, stresszes életmód, alvásproblémák esetén, Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, valamint bárkinek általános megelőző, közérzetjavító kezelésként.

 

A betérő vendég korlátlanul kóstolgathat, fogyaszthat a minőségi zöld, fekete és gyümölcsteákból összeállított választékból az erre a célra kialakított teasarokban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos bejelentkezés Szükséges!!

 +36 70 433 7982

A kupon felhasználható:

 H-V 11:00-20:00

-Bp.  1126. Kiss János altábornagy u.35.

Várjuk szeretettel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SAENG TIAN Thai Masszázs Szalon
Cég
Travez Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1126 Budapest, Kiss János altábornagy u.35.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére