Mai­Kupon

Újévi fogadalom? Szuper alak, akár már 5 alkalom után! 40 zsírbontó kezelés, akár 15 cm fogyás! 3-15 cm teljes test fogyás 8 féle zsírbontó - feszesítő technikával 1 főnek a kezelés 19 500 Ft a Luxury Szalonban! Most fizetendő: 4 000 Ft

40 zsírbontó kezelés 1 főnek - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:50 000 FtElőlegben fizetendő:4 000 FtTeljes ár:19 500 Ft61% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bomba alak 5 alkalom után! 40 zsírbontó kezelés, akár 15 cm fogyás!

Férfiaknak is garantált teljes test fogyás 8 féle zsírbontó - feszesítő technikával!
SZÉP kártyával is!Nem csak Nők számára! Férfiaknak is garantált 3-15 cm teljes test fogyás 8 féle zsírbontó - feszesítő technikával, 5 alkalom alatt.
Ne csak álmodozz, tegyél is érte! Alkalmanként 3-15 cm fogyás!

Amit MINDEN ALKALOMMAL MEGKAPSZ:

kezelés ideje alkalmanként: kb. 100 perc:

5X - Mikroáramos zsírtördelés
5X - Presszóterápia
5X - Izomstimulációs kezelés
5X - Aromaterápiás testtekercselés
5X - 3D vibrációs tréner
5X - Fekvő infraszauna
5X - Éhségcsökkentő fülmágnes
5X - Talpmasszázs, kifejezetten a fogyás beindulásához

Heti 2 alkalommal 3 héten keresztül, az alábbi választható testtájadat kezeljük:
HAS
POPSI
COMBOK
CSÍPŐ

A kezelések menete részletesen

MIKROÁRAMOS ZSÍRTÖRÉS - 5 alkalom

Lényege: A mikroáramos kezelés elősegíti a speciális hatóanyag bejuttatását a zsírsejtek központjába, ahol kifejti hatását. Ezen kívül, a mikroáramos stimuláció hatására a szervezet izomzata működésbe lép és belülről segíti a lerakódott zsír sejtjeinek lerombolását. A kezelés eredménye képen a zsírsejtek szerkezete megváltozik (darabokra törik) és a kötött-, lerakódott zsírsejtekből olyan molekulák képződnek, melyeket kivezethetnek szervezetéből.

A kezelés előnye:

BIZTONSÁGOS:

nem okoz egészségügyi problémát,
a lebontott zsírt a szervezet maga üríti ki a nyirokrendszeren és a májon keresztül, természetes úton.
Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövet.

EGÉSZSÉGES:

hastájéki kezelésnél a készülék nemcsak a felszíni zsírpárnát, hanem a belek külső falára rakódott zsigeri zsírt is lebontja.
a kezelés kifejezetten javasolt férfiaknak, illetve azoknak a nőknek, akik genetikailag hajlamosak a deréktájékra hízni.
Ezen kívül a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulás érhető el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik,az izmok tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetből.
a bőr az ingeráramos bőrfeszesítő kezelésnek köszönhetően, a tapasztalatok szerint, a kúra végére nem ereszkedik meg, feszes marad és sima.

AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS - 10 alkalom

A testtekercselésről és hatásairól röviden:
A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és méreganyagok a szervezetünkből. Már egyetlen kezelés látható, centiméterekben mérhető eredmény hoz.Remek kiegészítője bármilyen fogyókúrának, salaktalanító- és méregtelenítő kúrának, továbbá szaunázásnak.
A kezelés relaxáló hatása sem elhanyagolható! A kényelmes helyzetben eltöltött egy óra alatt lelkileg is feltöltődünk. A relaxáló hatáshoz hozzájárul a kellemes, nyugodt környezet, és a lágy, megnyugtató zene. Az alkalmazott illóolajok harmóniát keltő, gyógyító, nyugtató hatással vannak lelkünkre, ezért vidámnak, szinte kicseréltnek érezzük magunkat egy-egy kezelés után.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelendő testrészeket (hasat, combokat, popsit) először bekenjük feszesítő, értékes aromaolajokkal.
Az alkalmazott készítményben eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring vagy borostyán illóolaj található.
Utána fóliával - általában térdtől mellig - teljesen körbetekerik testünket.
A várt hatás eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a sok (minimum napi 2,5 liter) folyadékbevitel!

PRESSZÓTERÁPIA - 5 alkalom

Lényege: A hullámmasszázs, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszüntetésében.

A nyirokcsizma kezelés folyamata: Az érintett egy derékig érő, levegővel teli csizmát visel, mely egyszer felfújódik, másszor leenged, és vákuumot képez az érintett testfelületen.

A nyirokcsizma kezelés eredményei:
a nyirokkeringés élénkítését, a zsírszövet anyagcseréjének jelentős serkentését érhetjük el vele, fogyasztásra, karcsúsításra, méregtelenítésre, feszesítésre és narancsbőr kezelésére kiváló.

A nyirokcsizma kezelés alkalmazási területei:
mivel hastól bokáig ér, célzottan irányul a problémás testrészekre, és nem csupán a narancsbőr, hanem egyéb egészségügyi problémák ízületi gyulladás, visszér, nehézláb-szindróma, vénás keringési elégtelenség esetén is hatékony.


IZOMSTIMULÁCIÓS KEZELÉS - 5 alkalom

Lényege: Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek.
Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást.

A kezelés menete:

A vendéget a kezelő ágyra fektetjük és az érintkezőket a programnak megfelelően gumiszalagok alá a megfelelő pontokra helyezzük.
Az érintkezést kontakt zselével biztosítjuk. Amikor az összes tappancs a helyén van, beállítjuk a kezelés erősségét, amihez a vendég visszajelzéseit figyelve addig emeljük az impulzusok intenzitását, amíg azok a határozottan, de fájdalommentesen érzékelhetők.
Ezután kezdődhet a program. A program lefolyása alatt a test hozzászokik a stimulációs szinthez, ekkor a fő szabályzó gombbal emeljük az erősséget.
A kezelés végén az eszköz automatikusan kikapcsol. A tappancsokat, a szalagokat és a zselét eltávolítjuk, a bőr letörléséhez törölközőt biztosítunk.

FEKVŐ INFRASZAUNA - 5 alkalom

Lényege: A fekvő infrakabin körülbelül 50 celsius fokos hőmérsékleten működik, ezért az emberi test izzadása ilyenkor akár háromszor annyi is lehet, mint a hagyományos szaunákban, valamint mivel ez a hőhatás belülről kifelé irányul, nem pedig fordítva, ezért körülbelül ötször nagyobb mennyiségű méreganyag és egyéb salakanyag található az izzadtságban. Ennek következtében a mélyebben lévő sejtekből is kiszabadulnak ezek a káros anyagok, és a fekvő infraszauna méregtelenítő hatása akár negyvenszerese is lehet egy hagyományos szaunának. Nem vizet izzadunk tehát főleg, hanem azokat az anyagokat választja ki testünk, amik nem is szükségesek neki!

Az infraszaunázással immunrendszerünk is erősödik a méregtelenítő hatása következtében, tehát különösen fontos ez például a téli, kora tavaszi időszakban, mivel ilyenkor sokkal könnyebben el lehet kapni például a náthát és az influenzát, ami ellen az infraszaunázás különösen ellenállóvá tesz. Nemcsak a bőr fiatalítását képes elvégezni az infrasugárzás, hanem a narancsbőr és a különféle nyúlások, striák ellen is eredménnyel használható, ugyanis átrendezi a bőr szerkezetét, sokkal egészségesebbé téve azt, valamint eltünteti a bőrhibákat. Abból fakadóan, hogy egy ilyen infraszauna kúra gyakorlatilag pihenés, csökkenti a stressz, a szorongásos betegségeket valamint újulttá, energiával teltté tesz.

Hatása:

Nem csak méregtelenítő hatása van a fekvő infraszaunának, hanem a bőrt is megszépíti.
Ez az infraszauna pórustisztító és sejtregeneráló hatásából adódik, valamint abból, hogy a normál szaunához képest sokkal mélyebbre hatol a bőrben, ezért sokkal jobban fejti ki hatását.

Előnye:

A fekvő infraszauna előnye, hogy közvetlenül fejti ki a hatását, szinte nincs is levegő benne, ezért azt nem kell úgymond felfűteni, az összes felhasználható hőmennyiség az emberi testre koncentrálódik, ezért tehát sokkal melegebb is.
A jobb hatásfokból adódik, hogy a fekvő infraszaunának jobb méregtelenítő hatása is van, valamint jobban fogyaszt is.
Ideális tehát testformálás, fogyókúra esetén, ugyanis nagyságrendekkel felgyorsíthatja a folyamatot.
A bőr fiatalodása is sokkal effektívebben zajlik.

VIBRÁCIÓS TRÉNER - 5 alkalom

Lényege: Vibrációs elven működő különleges, forradalmian új edzőgép, amely a teljes test átmozgatására alkalmas. Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el. Így a kevés szabadidővel rendelkező vagy a kissé lustább emberek számára ideális edzésmódszer.

Előnyei:

Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben.
Az izmok öntudatlan, un. nyújtóreflexét kihasználva másodpercenként 20-60 izom összehúzódást és elernyedést eredményez a hagyományos edzések percenkénti néhány izom összehúzódásával és elernyedésével szemben.
10-15 perces vibrációs tréneres edzés egy teljes aerobic órával egyenértékű.

Összetett hatásmechanizmus:

javítja a vérkeringést és nyirokkeringést
beindítja a zsírégetést
pozitív hormonális folyamatokat indít el (pl. stresszhormon csökkentés, boldogsághormon növelés, stb.)
ösztönzi a csonttömeg növekedését

Gyors, dinamikus, robbanékony izomzatot alakít ki

Megerősíti az izomzaton kívül az inakat és a csontrendszert,
javítja az érfalak rugalmasságát

Alkalmas az öregedési folyamatok lassítására: pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen


ÉHSÉGCSÖKKENTŐ FÜLMÁGNES - 5 alkalommal

Lényege:

Heti egyszeri csere javasolt!

A túlzott étvágy csökkentésére és a teltségérzet előidézéséhez, a testműködéseket szabályozó agyközpontok nyugtatásával.
A fülmágneses kezelése fájdalommentes, hatása folyamatos, nincs mellékhatása.
A módszer hatékonyan alkalmazható a testsúly csökkentésre.
Bizonyos pontok kezelésével nagy mértékben csökken az étvágy és étkezéskor teltségérzet alakul ki.
Nyugtató, méregtelenítő hatása is van, könnyen betartható a diéta.
Az apró mágnes egy picike testszínű, öntapadós ragasztószalaggal kerül a füledre, és 1 hétig ott is marad, csökkentve az éhségérzetedet

GÉPI HOSSZHULLÁMÚ TALPMASSZÁZS - 5 alkalom

Lényege: A talp masszírozásával a központi idegrendszerre, az egész szervezetre lehet hatást gyakorolni. Az összes szervünk reflexzónája megtalálható a talpon. Ezekben a zónákban lehetnek lerakódások, amik a helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás következtében alakulnak ki. Célunk ezek elmasszírozása és az öngyógyító folyamatok beindítása.

Előnyei:

Jó hatással lehet a reumára és az érszűkületre
Csökkentheti a fájdalmat,felgyorsíthatja a rehabilitációt
Segíthet a salaktalanításban, gyorsíthatja az anyagcserét
A zsírlerakódást csökkenthetiaz erek falán
Javíthatja keringést és a szervek működését

NE HAGYD KI EZT A MEGISMÉTELHETETLEN AJÁNLATOT!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 5 alkalmas 40 zsírbontó kezelés 19 500 Ft-ért!

Most fizetendő: 4 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Helyszín: 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-600-6079

Kérjük, amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, küldjenek számunkra sms-t és visszahívjuk Önöket.

Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 8:00-19:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére