Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő-eltávolítás, fogpolírozással, egészségügyi szűréssel és szaktanácsadással Szegeden a K-Dent Fogászati Rendelőben 15.000 Ft helyett 4.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi is az a fogkő: A fogkő nem más, mint egy kemény állagú lepedék.

Sajnos, a fogkőképződést teljesen meggátolni nem lehet, de a lepedék rendszeres eltávolításával sokat tehetünk a megtelepedése ellen, kialakulását ugyanis a genetikai hajlamon kívül, táplálkozás és a szájhigiénia is meghatározza.  Idővel az eltávolítatlan fogkő mindenképpen fogszuvasodáshoz és ínygyulladáshoz vezet. Ezt a folyamatot fontos lenne még az elején megállítani, mert kifejlett állapotában az íny vörösségét, duzzadását, vérzését okozza, sőt sokszor a kellemetlen szájszag hátterében is ez áll. Az állandósult ínygyulladás pedig, fogágy-betegségbe torkollhat.

Komfortosan berendezett rendelőnkben, az általános fogászati ellátás mellett a komolyabb beavatkozások terén is professzionális anyagokkal, és technikával felkészülten várjuk a pácienseinket.

                   

A rendelőnkben a fogkő- eltávolítás ultrahangos készülékkel történik. A készülék működő vége igen kis amplitúdójú rezgőmozgást végez, így a fogkövek a zománc károsítása nélkül lepattannak a fogfelszínről.

Ezután a fogak felszínét egy speciális polírozó-pasztával polírozzuk, amelynek célja, hogy a simább felületen ne tudjon olyan könnyen megtelepedni a fogkő. A kezelés után megszűnik a fogkő okozta mechanikai irritáció és a fogkőben megtelepedett baktériumok által okozott ínygyulladás, fogínyvérzés, rossz lehelet, valamint megelőzhető a csont pusztulása, a fogak meglazulása. 

Ajánlat tartalma:

- Ultrahanggal végzett fogkő-eltávolítás, fehérítő hatású polírozással

- Állapotfelmérés

- Személyre szabott szaktanácsadás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. május 2-től június 10-ig használható fel.

Időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a kinyomtatott kuponnal kell érkezni! Bejelentkezés: 0630/678-11- 66; 0662/451-174 telefonszámon.

K-Dent Fogászati Rendelő címe: 6721, Szeged, Csongrádi sgt 2/B

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K-Dent Fogászat
Cég
Dr. Saberi Kasra e.v. K-Dent
Telefon
Szolgáltatás helye
6721 Szeged, Csongrádi sgt 2/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére