Mai­Kupon

Ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással, LED lámpás fogfehérítéssel rendkívüli áron most 40000 Ft helyett 11990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A friss lehelet magabiztosságot kölcsönöz mindenkinek. A nem kellően üde lehelet szorongáshoz vezet, tönkreteszi a munkahelyi, baráti akár családi kapcsolatokat, emellett a rossz szájhigiéné veszélyezteti szinte minden fogorvosi beavatkozás sikerességét.

A fogfehérítés nem azt jelenti, hogy fehér porral fedjük be, vagy kicseréljük másikra a fogakat, hogy akármilyenek is voltak, hófehérek legyenek. A fogfehérítés egy kémiai beavatkozás, melynek hatására a fogzománcba tapadt elszíneződést okozó anyagokat kioldjuk. Ezt egy peroxid vegyület fogra történő felvitelével tesszük meg, melyet valamilyen külső energiával (fogfehérítő lámpa) katalizálunk.Fogkő eltávolítás

A lepedék, a fogak és az íny felszínén lévő vékony réteg, mely alapos fogmosással eltávolítható. Amennyiben helytelenül vagy nem kerül eltávolításra fogkővé alakul, mely otthoni fogápolással már nem távolítható el. A fogkő felszíne érdes így lehetővé teszi felszínén a baktériumok megtapadását, gyors szaporodását és ezáltal gyulladás kialakulását. A fogakon kialakuló lerakódás, lepedék, majd fogkő a fogakon mint ságásbarna elváltozás jelenik meg és felelős a fogíny vérzéséért, később gyulladásáért, fogágybetegségért végül a fogínysorvadásért.

Miért van szükség a kezelésre?

A fogakon idővel különböző lerakódások keletkeznek. Ezek közül a legfontosabb a foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll. A nyál oldott ásványi anyagai sók formájában ki tudnak csapódni a lepedékben, így jön létre a sárgás-barnás színű, kemény fogkő. A lepedékben és a fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van: a fogon fogszuvasodás (caries) alakul ki („kilyukad”), illetve hatására az íny begyullad.
Az egészséges fogíny rózsaszín, nem vérzik, a fogközöket takarja. Az ínyvérzés az ínygyulladás első jele, amely felléphet fogmosáskor, vagy evéskor, ha erősebb mechanikai hatás éri az ínyt. A kezdetben fájdalmatlan ínygyulladás ráterjedhet az egész fogágyra, kialakul a fogágygyulladás (parodontitis), ami hosszú évek múltán a fog meglazulásával, majd elvesztésével járhat.
Megfelelő szájhigiénével a foglepedék távol tartható, de a fogkő már csak fogorvosi műszerekkel távolítható el. Mindezek következtében fejlett fogászati ellátás során a teljes száj tisztítása (professzionális szájhigiénés kezelés) a kezelési sorozat első lépése, mert a további fogorvosi munka előfeltétele az ép, gyulladásmentes íny.

Mi történik egy fogkő leszedésekor?

A kezelést szakképzett szájhigiénikusaink végzik. Fogait megtisztítják a rajtuk képződött lerakódásoktól. Ennek során ultrahangos eszközzel (depurátor), illetve szükség esetén kézi műszerekkel megszabadítják a fogat az íny feletti fogkőtől.

Milyen gyakran kell ismételni a szájhigiénés kezelést?

Megfelelő egyéni szájápolás mellett is képződik idővel valamennyi lepedék és fogkő, különösen a nehezen tisztítható helyeken. Ennek mértéke függ a fogak helyzetétől, a nyál minőségétől, az Ön életmódjától, étkezési szokásaitól és még számos öröklött illetve szerzett tényező mellett főként az egyéni szájhigiéniájától. Ennek következtében - a fogkőképződésre való hajlamtól függően - célszerű átlagosan három-hat havonta ellátogatni szájhigiénikusunkhoz egy kontrollra, illetve szükség esetén kezelésre.

Fogfehérítés


A fogfehérítés két fő csoportra bontható a kezelés helyszínétől függően. Lehet otthoni vagy rendelői a fogfehérítés. A rendelői fehérítés tovább bonthatható, Power Bleaching (pávör blícsing), illetve SoftWhitening (szoftvájtening) és katalizációs energia bevitel nélküli (un. várótermi fehérítés) eljárásra.

 

A rendelői fogfehérítés, mint neve is mutatja, a fogorvosi rendelőben zajlik. Ennek oka, hogy általában magas koncentrációjú anyagot (22-35% hidrogén- vagy karbamid-peroxid) visznek fel a fogra. Ez a koncentráció szakmai előírások miatt orvosi felügyeletet követel meg.

 

Előtte:

  Utána:

 


 

 

Kezelés menete:
Az előkészületek után a páciens helyet foglal a székben. A fehérítést végző személy ellenőrzi, hogy nincs-e akadálya a fogfehérítésnek, amennyiben nincs, meghatározza a kiindulási fogszínt, készít egy képet a dokumentáltság kedvéért. Az ajkakat E-vitaminnal bekeni, hogy a kezelés folyamán kevésbé száradjon ki. A szemre védőszemüveget helyez. A szájat egy szájterpesszel kitámasztja, hogy a fogakhoz jól hozzáférjen. A fogakat egy apró speciális fluoridmentes polírozó pasztával átpolírozza. Így eltávolítja a fogakon lévő vékony olaj- illetve zsírréteget, a napi szennyeződéseket, mindent, ami a fehérítés hatékonyságát csökkentené. A polírozás után eltávolítja a szájterpeszt, a páciensnek ki kell öblíteni a szájába maradt anyagot. A fogorvos visszahelyezi a szájterpeszt, és puszterrel alaposan átmossa a fognyakakat, fogközöket. Így eltávolítja a maradék anyagot is a szájüregből. A lemosott anyagot nem kell lenyelni, mert az exhausztorral vagy a nyálszívóval folyamatosan gondoskodnak arról, hogy ne maradjon anyagmaradék a szájüregben. Ezután leszárítja az ínyt a puszterrel. A fogorvos a mosolyzóna (premoláris régió) egyik oldalától elkezdi fokozatosan felépíteni az ínyvédelmet, egyszer-egyszer megáll, és megvilágítja a polimerizációs lámpával, hogy megszilárduljon az. Ha a szükséges ínyszakaszt lefedte, felkeni a fogfehérítő anyagot. A lámpát odahelyezni a fogakhoz, majd bekapcsolja. A kék fény dolgozni kezd. 10-15 perc elteltével a készülék magától kikapcsol. Az orvos eltávolítja a fogfehérítő anyagot. Új anyagot tesz fel a fogakra. Ezt négyszer megismétli. A negyedik, ötödik fogfehérítés ciklus végén az anyag eltávolítása után az ínyvédelmet is leszedi, majd a szájterpeszt is kiveszi.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Súlyos fogágybetegségnél szükséges lehet az íny alatti fogkő eltávolítása, ami helyi érzéstelenítésben történik kézi műszerrel. Meglazult fogak esetén a fogak sínezése is szükséges lehet.

Fogfehérítés elött a lyukas fogakat be kell tömetni. A fog fehérítése függ a fogak állapotától ill. eredeti színétől.

A fogászat a kezelés elött egy ingyenes konzultációt biztosít.

Amennyiben megvásárolja a kupont, akciós áron juthat hozzá több szolgáltatásunkhoz is. Ilyenek: kivehető pótlás (70000Ft helyett 30000Ft/ fogsor) és sebészeti beavatkozások 50% kedvezménnyel (Fogeltávolítás, Incisio, Circumcisio, Sinus zárás, kauterezés)*.

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

* Inciso : bemetszés, ez általában a tályogok megnyitását és kitisztítását jelenti.

Circumcisio: Körbemetszés: Erre általában bölcsességfogaknál van szükség, amikor a rá hajló íny begyullad és visszatérő panaszokat okoz. Ennek a lemetszését helyi érzéstelenítésben jelenti a circumcisio.

Kauterezés: elektromos kés használata hagyományos szike helyett. A legtöbb sebészeti beavatkozásnál használható, kevesebb vérzéssel és legtöbbször könnyebb gyógyulással lehet számolni.

Sinus zárás: Arcüreg zárása: Feltétlenül szükséges olyan foghúzás esetén ahol megnyílik az arcüreg, mert csak így kerülhető el az arcüreg és közvetve a koponyaüreg fertőződése. (specális esetekben szükséges beavatkozás).

A rezekcióról (gyökércsúcsamputációról) valamint az esetleges cysta műtétről, nyitott kürettről (műtéti kezelése az előrehaladott fogágybetegségnek) itt kaphat tájékoztatást a páciens.

 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére