Mai­Kupon

Kategóriák

Univerzális mikroszálas tisztítókendő készlet kedvező áron most 6 990 Ft helyett, most 2 990 Ft-ért! Ingyenes kiszállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kérjük, hogy az "ajánlat feltételei részt" olvassák el, mivel a kupon beváltásának menete oda van leírva! Köszönjük

Univerzális mikroszálas tisztító kendő készlet
(szinte minden háromszögfejű gőztisztító készülékhez)
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSALAz ajánlat tartalma: 2 db Mikroszálas Zsenília Korall tisztítókendő + 2db Mikroszálas Hagyományos tisztítókendő

Kompatibilitás:

Az összes Delta Head (háromszögfejű) gőztisztítóval kompatibilis, melynek fejmérete nem haladja meg a 31 x 25 cm-t.
A szennyeződés mértékétől és a tisztítandó felület fajtájától függően különböző szálkiképzésű textileket fejlesztettek ki, amelyek éppen a megfelelő feladathoz szükséges tulajdonságokkal, tisztító hatással rendelkeznek:

Hagyományos mikroszálas tisztítókendő:
A vegyszermentes tisztítás érdekében kifejlesztett csúcsminőségű mikroszálas törlőkendő. Kiválóan alkalmas bármilyen szennyezett felület tisztítására.
Az első hallásra ijesztően high-tech kifejezés mögött egyszerű ötlet bújik meg. A fizikai-mechanikai takarítás annyit jelent, hogy a szennyeződést nem vegyszerrel lazítjuk fel, hanem nedves takarítóeszköz segítségével, mechanikusan.
A módszert egy német takarítási szakember fejlesztette ki és szabadalmaztatta, miután saját és alkalmazottai bőrén tapasztalta a vegyszerek allergiát kiváltó mellékhatásait.

Az új szövet speciális, finom rostjainak milliói képesek arra, hogy a tisztítás során még a makacs szennyeződés- és zsírrészecskéket is fellazítsák, feldarabolják és magukba szívják, így a tisztítószerek több mint 95%-a megtakarítható.
A mikroszálas textil ék alakú, igen finom poliamid, poliészter szálakból áll, amelyeket apró pici „hurkokká és horgokká" szőnek.

Mikroszálas zsenília korall tisztítókendő:
A mikroszálas zsenília korall tisztítókendő nem más, mint egy mesterséges szálakból készült szövet, amelynek felületéből merőlegesen szálak állnak ki.
Meglehetősen bonyolult technikával készül. Rövid szálakat fektetnek be merőlegesen két párhuzamos fonal közé, majd ezeket összesodorják, amivel a kiálló szálakat rögzítik. Az elnevezés a francia "chenille" szóból ered, aminek jelentése: hernyó.
A kendő az egyedi kivitelezésnek köszönhetően nem csak a szennyeződést képes maradéktalanul fellazítani, de azok a "korall" szálai között meg is tapadnak, így nem kell külön figyelmet fordítani a kendő gyakori tisztítására.

Praktikus tanácsok a mikroszálas takarításhoz:
A többféle szövési, hurkolási technikának köszönhetően a mikroszálas kendők szinte minden felületen használhatók, és minden vegyszert képesek kiváltani; egyedül azokat a szennyeződéseket nem képes eltávolítani, amelyekhez szerves oldószerre, hígítóra van szükség. A textilek mosásakor ne használj öblítőszert, mert az gyengíti az anyag tisztító tulajdonságait.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A TERMÉKET MEG KELL RENDELNI A SZOLGÁLTATÓTÓL,  A HONLAPON KERESZTÜL KELL MINDENKÉPPEN BEVÁLTANI: http://www.7outlet.hu/Kuponkod-bevaltas-a5_0.htm

Telefonszám: +36-70/600-8009
Email: net4uproducts@hotmail.com
Ingyenes szállítással!

Átvételi pont: előzetes egyeztetés után!
Mobiltelefonshop - 8200 Veszprém, Bajcsy - Zs. E. u. 14.
H-P: 9:00-17:30
Sz: 9:00-12:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NET4U Products Kft.
Cég
NET4U Products Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
8200 Veszprém, Bajcsy - Zs. E. u. 14.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére