Mai­Kupon

Urológiai szakorvosi vizsgálat ultrahanggal 24.990 Ft-ért a 2B Medicalban kedvezményesen! Most fizetendő: 3.180 Ft!

Urológiai szakorvosi vizsgálat ultrahanggal - Egészség kupon
Eredeti ár:28 000 FtElőlegben fizetendő:3 180 FtTeljes ár:24 990 Ft11% kedvezmény
2024. február 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A 2B Medical a Budapesti magánrendelőjében, modern környezetben a legmagasabb szakmai színvonalat biztosítva várnak téged.Az urológia a húgyivarszervi megbetegedéseinek szakterülete. Ide tartoznak a vesék, a vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső, illetve férfiaknál a herék, prosztata és ondóhólyag megbetegedései, valamint az inkontinencia.

Urológiai magánrendelésük beutaló nélkül, személyre szabottan nyújt kivizsgálást, gyors segítséget, diszkréció mellett a vizeletkiválasztó szervrendszer (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső) és a férfi nemiszervek (prosztata, ondóhólyag, hímvessző, here) megbetegedéseiben. A fenti szervek működési zavaraival, fejlődési rendellenességeivel, daganatos, gyulladásos és köves megbetegedéseivel, azok kivizsgálásával, kezelésével és gyógyításával foglalkozik.

A prosztatarák korai, idejében történő felismerése érdekében ajánlatos - ha betöltötte a 40. életévét, vagy már meghaladta - évente egy általános, alapos orvosi kivizsgálás. Egyszerű, rövid és fájdalmatlan vizsgálattal (rektális digitális vizsgálat, a prosztata végbélen át történő vizsgálata) a még tüneteket nem okozó prosztatarák is az esetek jelentős hányadában felismerhető, illetve minden, a prosztatarák gyanúját keltő elváltozás észrevehető és az ilyenkor szükséges szakorvosi kivizsgálás elvégeztethető.

Partnerünkről:

A 2B Medical Budapest alapelve egy egyszerű, mégis annál fontosabb szemlélet: célunk minden egyes pácienst úgy kezelni, ahogyan saját családtagjainkat vagy barátainkat látnánk el, tisztelettel és együttérzéssel a lehető legmagasabb színvonalon. Arra törekszünk, hogy minden alkalommal mikor belép hozzánk kényelmesen és a megfelelő gondoskodással körülvéve érezze magát. A pácienseinkkel együttműködésben a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel várjuk rendeléseink/kezeléseink egyikén. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Urológia szakorvosi vizsgálat ultrahanggal

Most fizetendő: 3.180 Ft, a fennmaradó  21.810 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei:

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 70 641 2223 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott kuponnal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével, vagy vidd magaddal kinyomtatva.

Lemondási feltételek:

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
2B Medical
Cég
Borbros Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Nefelejcs utca 18.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére