Mai­Kupon

USB csatlakozójú kristály sólámpa 15% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Civilizációnk nagyszerű vívmányai, az elektromos készülékek, járművek, a kommunikációs eszközök mind-mind szennyezik a levegőt és a környezetet allergénekkel, szervezetünket erősen terhelő pozitív ionokkal telítik. Immunrendszerünk nap mint nap komoly feladatnakvan kitéve, tehát érdemes szervezetünknek minden segítséget megadni, hogy az öngyógyító folyamatok működhessenek.Általános ismertető

A természetes himalájai kristálysóból készült sólámpa az izzótól átlangyosodva, negatív ionokat bocsát ki, mely neutralizálja a légteret, azaz megköti a túlsúlyban lévő káros pozitív ionokat. A modern irodaházak egyik ismérve a klimatizált munkahely, ahol általában hosszú órákat töltenek el az ott dolgozók úgy, hogy a légteret még számítógépek is szennyezik. A körülöttünk lévő elektromos berendezések folyamatosan ontják magukból a káros pozitív ionokat, ezeket fontos minél hatékonyabban semlegesítenünk. Ennek egyik legegyszerűbb módja a SÓLÁMPÁK használata.

Az USB csatlakozójú kristálysó lámpa semlegesíti a számítógép által kibocsájtott elektroszmogot, automatikusan váltakozó színei pedig stresszoldó, nyugtató hatásúak. Céges protokoll ajándékként is kiváló.

A sólámpa egy rendkívül hatékony és egyszerű megoldás az elektromágneses rezgések semlegesítésére. Mi több, optikailag is nagyon kellemes, ezért bármilyen környezetbe beleillik. Színterápiás hatásának köszönhetően számos egyéb probléma orvoslására is alkalmas.


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2011. december 6-ig,, beváltható 2011. december 31-ig!

Bővebb tájékoztatást a 06 20 327 3665-ös telefonszámon illetve megrendelni az info@soterapium.hu cimen lehet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Sóterápium Kft.
Cég
Sóterápium Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1211 Budapest, Posztógyár u. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére