Mai­Kupon

Kategóriák

Utazás a Föld középpontja felé! Irány a sárkányok búvóhelye! Utazás 1 fő részére kedvező áron 19 990 Ft helyett 11 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft! Időpont: 2016. június 25.! Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Időpont: 2016. június 25. (szombat)

A világon az egyik legmonumentálisabb földalatti látványosságát fogjuk meglátogatni, ami olyan, mintha egy fantasy regényíró képzeletéből pattant volna elő.
19 990 Ft helyett 11 990 Ft-ért!Ebben a közép-európai gigantikus barlangrendszerben található földalatti kamrák a világon a legnagyobbak közül valóak. A barlangrendszer 46 évig zárva volt.


A rendszer földalatti szakasza több, mint 5km hosszú, 200 méternél mélyebb szakadékokkal és rengeteg vízeséssel, szám szerint 26 darabbal büszkélkedhet.
A karsztjelenségek kutatására pedig itt nyílik a világon a legjobb lehetőség. Aki pedig nem szakértő, az is nyugodtan kelljen útra!

A barlang mindenki számára tartogat látni- és csodálni valókat.
A mészkőbarlang hálózat egyik legnagyobb terme, egy hatalmas kanyon, amit az alján hömpölygő folyó alakított ki és formálja mind a mai napig. Letekintve a szakadék mélyére meg is pillanthatjuk a mélyben zúgó folyót.

A kanyonon átfolyó nagy mennyiségű víznek köszönhetően számos szemet gyönyörködtető geológiai képződményt, hatalmas cseppköveket és mészkő medencéket tekinthetünk meg. A terem 308 méter hosszú és 146 méter mély, ezzel Európa legnagyobb és a világ egyik legnagyobb földalatti kamrája.
A rendkívüli ökoszisztémában alpesi és mediterrán növények nőnek egymás mellett.


A barlang hatalmas tereinek köszönhetően tekintélyes denevér populáció él a sötétség mélyén, valamint található itt számos egyedi biológiai organizmus, valamint egy olyan halfajta, aki soha nem látott még napvilágot.
Ez egyébként teljesen elképzelhető, ha az ember átsétál a szakadék felett a hídon, teljesen olyan hangulata van a helynek, mint ahol a Gyűrűk urában Gandalf harcolt Balroggal, a tűzszellemmel. Az ember óhatatlanul várja, hogy felbukkanjon a mélyből a szörny.

Program, tudnivalók:
Indulás 2016. június 25-én, 1:00-kor (szombat, hajnal) Budapestről a Hősök teréről.
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel.
További felszállóhelyek: Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa

Érkezés Szlovéniába a barlangrendszerhez szombaton reggel. Hazaérkezés vasárnap az éjszakai-hajnali órákban.

A barlangban kétféle túraútvonal van. Ajánljuk mindkettő túra végigjárását, mivel mindkettő más útvonalon megy és így kényelmesen beosztható a nap. Mindkét túra esetén helyi barlangász kíséri a látogatókat. A barlangász általában angolul beszél és elmondja a biztonsági utasításokat, a hely kialakulását és jellegzetességeit. Irodánk csoportvezetője előzetesen a túrák előtt magyar nyelven fogja ismertetni a tudnivalókat, biztonsági előírásokat, és a barlang kialakulását, érdekességeit az egész csoportnak. Ez után mindenki tetszőlegesen tudja beosztani idejét.
A park területén működik még egy étterem és szuvenír shop is, valamint rövid sétával elérhető egy hangulatos, magaslaton fekvő kis falu.

1. túra – Földalatti kanyon
Indulás időpontok: 10:00 - 17:00-ig óránként
Idő: 1,5 – 2 h
Szintemelkedés: kb. 150 m

2. túra – Kövesd a földalatti folyót
Indulási időpontok: 10:00 - 15:00-ig
Idő: 1 – 1,5 h
Szintemelkedés: kb. 100 m

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Engedély szám: U-001630

Ár tartalmazza: teljes utazási költséget turista busszal, magyar nyelvű csoportvezetőt, áfát

Időpont: 2016. június 25.

Ár nem tartalmazza: belépőjegyeket a túrára
Kombinált felnőtt belépő (1 + 2. túra): 21 Euro/fő
Kombinált diák és nyugdíjas belépő (1 + 2. túra): 16 Euro/fő
Kombinált gyerek belépő (1 + 2. túra): 11 Euro/fő

Barlangtúrán való részvétel gyakorlati tudnivalói:
A barlangon belüli gyalogutak, lépcsők, kapaszkodók találhatóak. 12.000 méternyi gyalogút van a barlangrendszeren belül.
Öltözék, felszerelés: Sport vagy túra cipő. Kényelmes, réteges öltözék. A barlangban kb. 12 C fok van, tehát egy felső jól jöhet. Hasznos kellék a nedves törlőkendő a túrák után, és kis hátizsák, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni.
Étel, ital: A túrákon a gyaloglások miatt az átlagosnál nagyobb ivóvíz szükséglet merülhet fel. Javaslunk ásványvizet, szendvicset hozni az útra.
Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást csak normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, mivel a barlangon belül jelentős szintemelkedések, lépcsők vannak és a túravezetőt követni kell normál tempóban. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri valamint mozgásszervi betegség.  A barlangtúra egyébként előképzettséget nem igényel. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért. Cégünk erősen ajánlja valamely sport utasbiztosítás megkötését. Kb. 1500 Ft/teljes út

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére