Mai­Kupon

Kategóriák

Utazz el Te is Európa legnagyobb Keresztény Búcsújára, Csíksomlyóra 2016.05.13-05.15 között. A különleges ajánlat 13.900 Ft-ért már elérhető, most csak 2.100 Ft fizetendő. Éld meg Te is ezt a felejthetetlen Búcsút!

Európa legnagyobb Keresztény Búcsúja: Csíksomlyó - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:24 900 FtElőlegben fizetendő:2 100 FtTeljes ár:13 900 Ft44% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Csíksomlyó a legnagyobb Magyar katolikus búcsújáróhely! Tapasztald meg a földöntúli boldogságot, csodák erejét, gyógyulásokat! 

Isten szeretete és tisztelete ma már nem bűn és nem is kiváltság. Bárki nyilvánosan felvállalhatja vallási hovatartozását, mint ahogy teszi ezt a több százezer hívő is, aki Csíksomlyóra zarándokol minden évben Pünkösd alkalmából. A zarándoklat során több százezer hívő adja tanúbizonyságát annak, hogy Isten igenis létezik, áldoznak érte, bíznak benne, tisztelik, és híven követik tanításait. 

Éld meg Te is ezt a felejthetetlen búcsút!A csíksomlyói búcsú története 1444-ig nyúlik vissza, amikor IV. Jenő pápa körlevélben buzdítja a híveket, hogy a ferences rend segítségére legyenek a templomépítésben. Az elvégzett munkáért cserébe búcsút engedélyezett. A levélben a pápa is megemlíti, hogy a hívek nagy sokasága szokott összejönni ájtatosságnak okából és gyakorta nem szűnik meg Máriát tisztelni. 

A búcsújárás egyik hagyománya az erdélyi katolikusok emlékezetében egy legendás csatával függ össze amikor is 1567-ben János Zsigmond erdélyi fejedelem (aki római katolikus hitben nevelkedett, majd előbb lutheránus, később református hitre tért, halála előtt pedig unitáriussá vált) Csík, Gyergyó és Kászon katolikus lakosságát erőszakkal akarta volna unitárius hitre téríteni. A legenda szerint1567 Pünkösd szombatján János Zsigmond nagy sereggel érkezett Csíkba, hogy érvényt szerezzen akaratának. A katolikusok István gyergyóalfalvi plébános vezetésével pünkösd szombatján gyülekeztek Csíksomlyón. A Tolvajos-tetői ütközet alatt az asszonyok, a gyermekek és az öregek a csíksomlyói templomban imádkoztak, kérték Babba Mária (a Szűzanyát ma is így nevezik a csángók) közbenjárását, segítségét. A hagyomány szerint legyőzik a fejedelem seregét, azóta e győzelem emlékére rendezik meg minden évben a Pünkösdi búcsút.

 

                                   

PROGRAM:

Késő este indulás Budapestről ( kb. 21:30 – kor) Planetárium melletti parkolóból, további felszállási lehetőségek a felsoroltakon kívül a 4 –es számú főút mellett benzinkúton, - folyamatos utazás Erdély felé, éjszaka buszon.

2016.05.14. BÚCSÚ napja Reggel rövid megálló Marosvásárhelyen – rövid séta a belvárosban – majd tovább utazás Csíksomlyó-i búcsú helyszínére – majd részt veszünk a búcsúi rendezvényeken 12: 30 – kor kezdődik a nagy Szent mise a Háromas hegyi oltárnál. ( Kedves Utasaink – a nagy érdeklődésre tekintettel és a több tíz ezres zarándokok miatt nem biztos, hogy a Szent mise alatt a főoltárt megtudjuk közelíteni). Szent misét követően kora délután kb. 17: 30 kor indulás vissza Magyarországra- útközben rövid megállót ejtünk Kolozsváron - megtekintjük főbb nevezettségeket, majd folytatjuk utazásunkat haza

2016. 05.15 – Folyamatos utazást követően kora reggeli órákban érkezés a felszállási helyekre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Részvételi díj tartalmazza: oda- vissza utazás költségét 

Részvételi díj nem tartalmazza: 

1.000 Ft / Fő szerviz díjat- kötelező 

stornó és felelősség biztosítás 3, 5 % - kötelező 

utasbiztosítás 360 Ft / Fő / nap 

Kupon ár: 13.900 Ft / fő, melyből most fizetendő 2.100 Ft. A fennmaradó 11.800 Ft-ot az Utazási irodával kell rendezni.

Kupon beváltási feltételek:

Kupon megvásárlást követően a kupon előleg megfizetését követően, 2 napon belül, a jelentkezést és a végleges foglalást meg kell erősíteni a szolgáltatónál, és a hátralékot nála kell fizetni.

A beváltáshoz szüksége bejelentkezni a következő linken

http://realreisen.hu/online-foglalas-csiksomlyo az Online Foglalást ki kell választani és az

adatokat megadni, az adatlap elküldését követően a végleges visszaigazolást és a fizetési információkat 72 órán belül küldi el a szolgáltató.

Lemondás: a szolgáltatói ÁSZF szerint.

Email: realreisen@gmail.com

Cím: 1035 Budapest, Miklós utca 13. 8/42 - az irodában személyes ügyintézés nincs

Telefonszám: 70 2848925

A szolgáltatáshoz kapcsolódó általános szerződési feltételeket a kupon megvásárlásával egyidejűleg, a kuponvásárló elfogadja, melyet a következő linken találsz: www.realreisen.hu

Útlevél nem szükséges, plasztik személyi igazolvánnyal lehetséges az utazás.

Az utazásra kényelmes ruhaviselet és cipő ajánlott. Az ajánlat ellátást nem tartalmaz.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Real Reisen Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére