Mai­Kupon

Kategóriák

Utolsó lehetőség Kedvezményes karácsonyi bevásárlás a szabadkai piacon és a határ diszkontban (2014. november 22.)! 1 napos kirándulás 1 fő részére most kedvező áron 7 990 Ft helyett, csak 4 990 Ft-ért! Most fizetendő: 750 Ft! Limitált darabszám!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: 1 napos kirándulás Szabadkára
Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt, adót, Áfát.Készülj fel időben és vásárold meg szeretteidnek a karácsonyi ajándékokat kedvezményesen a piacon vagy vásárolj be a karácsonyi menühöz a legkedvezőbb áron a határ diszkontban!

Ne tartogasd a karácsonyi készülődést az utolsó pillanatra, mert az ünnepi kellékek beszerzése cseppet sem egyszerű feladat.

November 22-én (szombaton) 6:00-kor elindulunk a Budapest – SYMA Rendezvényközpont – Dózsa György út elől. Reggeli órákban érkezés Szabadkára a piacra.
A piacon minden van és minden olcsó. Ruha, cipő, étel, ital, ajándék... Már kora reggeltől pezseg az élet, megy az alkudozás és szerb ételek illata lengi be a piac sorait.

Aki eredeti parfümöt szeretne vásárolni féláron, azoknak segítünk és megmutatjuk a titkos helyeket... Itt forinttal, dinárral egyaránt lehet fizetni...
Délután továbbállunk a tompai határ diszkontba (élelmiszer, kozmetika, vegyi árú, csoki, italok, stb.), ahol mindenkinek lehetősége lesz bevásárolni a karácsonyi menühöz.
Délután hazaindulás, érkezés kb. este 8 óra felé.

Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt, adót, Áfát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 750 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Travel
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére