Mai­Kupon

Vadítóan göndör és hullámos hajat szeretnél? Akkor válaszd a Magic Leverag -hajgöndörítő- hajformázó készlet a Mindenmás webáruház kínálatából, most 1990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél elbűvölő, varázslatos, hullámos frizurát, amit mindenki irigyel? A MAGIC LEVERAG-al mindez most lehetséges! Akkor is gyönyörű, göndör fürtjeid lesznek, ha a hajad teljesen egyenes! Próbáld ki ezt a forradalmian új hajgöndörítő szettet, amely gyorsan és egyszerűen olyan hajat varázsol Neked, amiről mindig is álmodtál!


Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! 

 
A termék használata nagyon egyszerű. Nem kell mást tenned, mint szokásos módon megmosni a hajadat és törölközővel megszárítani. Ezután csavard a hajadba tincsenként a készletben található spirálokat a pálcák segítségével és kb. 15 percig hagyd száradni vagy szárítsd meg hajszárítóval. Majd vedd ki a csavarókat! Gyönyörű loknis lesz a frizurád, amit érdemes még lefixálni hajlakkal.

 

A csomag tartalma: 

  • 8 darab 8 cm-es csavaró,
  • 8 darab 13 cm-es csavaró,
  • 2 darab csavaró pálca,

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket át tudja venni személyesen vagy postai  úton ajánlott levél formájában. Kuponkód, pontos szállítási név, cím adatok  megadása: Regisztrálj a www.mindenmas.hu webáruházban és a számlázás rovatnál a megjegyzés mezőbe írd be MaiKupon kódodat!

 

Személyes átvétel: 2200 Monor, Petőfi S. u. 26. kizárólag előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 0670/304-1944. E-mail  cím: mindenmas@mindenmas.hu


Postai átvétel: Postai ajánlott küldeményként, előre utalás után történik a termék kiszállítása. . Számlaszám: TOP-Ép Bau Kft. K&H Bank 10402795-50526548-66851005A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a szállítási nevet illetve címet! A szolgáltató számlájára utalandó összeg értéke 485 Ft. 


GARANCIA: A TOP-Ép Bau Kft garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

 

Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mindenmás webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2200 Monor, Petőfi S. u. 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére