Mai­Kupon

Válassz kedvedre magadnak vagy ajándékba az Ékszersziget Webáruház kínálatából FÉLÁRON! 2000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY most csak 1000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A vásárlási utalvány beváltható a Webáruház kínálatában minden nem kiemelt kategóriában: nyakláncok, fülbevalók, karkötők, körömmatricák, piercing kategóriák széles választékában! A vásárlás a weboldalon keresztül történik, a pénztárnál a megjegyzés mezőbe kell beírni a kuponkódot, az összeset, ahány kupont vásároltál.

Webáruház: ekszersziget.eu

Bármennyi kupon vásárolható a vásárlás összegétől függően saját részre, és ajándékba is.

A kupon nem foglalja magában a szállítási költséget, ezt a vásárlás összegén felül kell kifizetni megrendeléskor, melynek költségét a webáruház számítja ki vásárlástól függően.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat csak a NEM KIEMELT kategóriás ékszerekre vonatkozik!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ékszersziget Webáruház
Cég
BS Internation Group Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére