Mai­Kupon

Válaszd a könnyebb utat, karcsúsodj onnan is, ahonnan eddig nem tudtál! 3 alkalmas 3 az 1-ben alakformáló kezelés + ultrahangos arckezelés 60 000 Ft helyett 50 % kedvezménnyel 30 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Szabadulj meg felesleges centimétereidtől, sebészeti beavatkozás nélkül. Végleges hatás a XXI. század élvonalas készülékével! Már az első kezelést követően akár 3cm csökkenést is mérhetsz a testeden, miközben pihensz és fiatalabban távozol a bőrregenerálás és feszesítés következtében! Ultrahangos alakformálás ProMystic MultiContour Plus MP-053, nagy teljesítményű alakformáló berendezéssel, amely az egyik leghatásosabb "gép". 3 alkalmas alakformáló kezelés a Petra Mystic Ultrahangos Zsírbontó Szalonban!
A zsírbontó, bőrfiatalító kezelés három eljárásból tevődik össze.

 

1.) A 40Khz-es ultrahangos kavitációs kezelés

 

A 40Khz-es ultrahangos kavitációs kezelés során kavitáció (azaz a gáz és buborékképződés) alakul ki a testen belül; ez a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal az adipocyták (zsírsejtek) irányíthatóan bonthatók le.

 

2.) Az 1Mhz-es RF (rádióferekvenciás) kezelés

 

A legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően, az ultrahangos kezeléssel előkészített testfelületen a rádióhullámok bejutnak a méllyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott 1MHz-es rádióhullámok aktív állapotbba hozzák a zsírsejteket, így a súrlódási hő hatására emelkedik a hőmérséklet. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken , a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, megszüntetve a zsírlerakódásokat, fokozva a méregtelenítést.

 

3.) Az Elektro-stimulációs karcsusító, bőrfiatalító kezelés

 

A berendezése elektródás kezelőfejei biohullámokkal élénkítik a test célzott részeit. A különböző frekvenciák és impulzusok, valamint a dinamikus vörös foton szinergikus hatására számos fizikai kölcsönhatás eredménye képpen a kezelés stimulálja a zsírszöveteket, tevékeny állapotba hozza a szervezetet és fokozza a nyirokkeringést.

 

A készülék 4-ik szolgáltatása:

4.) Az 1Mhz-es ultrahangos arc-, dekoltázs- illetve mellkezelés

 

Az 1Mhz-es intenzív ultrahangos kezelőfej segíti a ráncok és nem kívánatos vonalak eltávolítását, javítja a bőr feszességét, regenerálja a sejteket, elősegíti a bőr anyagcseréjét a nyirok- és vérkeringés stimulálásával.

A kezelés ProMystic MultiContour Plus MP-053 multifunkcionális, nagy teljesítményű, alakformáló berendezéssel történik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a gép nagyon hatásos!

 

A KEZELÉS ELŐNYEI:

 

01. Minden bőrfajtára alkalmazható

02. Kényelmes, fájdalom mentes, nem keletkezik sebhely

03. Érzéstelenítés nem szükséges

04. Csak minimális mértékben terheli a szervezetet

05. Nem jár vérzéssel, ödémával vagy bevérzéssel

06. Nincsenek mellékhatásai, csak előnyei, az eredmény tartós és maradandó

07. A kezelés alkalmas a narancsbőr (cellulitisz) kezelésére is, akiknek csak erre van szüksége, azoknak ez a kúra egyben egy kiadós méregtelenítő kúra is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges! : 0620/5400076

A kupon tartalma:

3 alkalmas alakformáló kezelés ( ultrahangos zsírbontás, rádiófrekenciás zsírbontás, Elektro-stimulációs karcsúsító és fiatalító kezelés + 1Mhz-s ultrahangos arckezelés)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Petra Mystic Ultrahangos Zsírbontó Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére