Mai­Kupon

Válaszd idén is a vágásmentes arcfiatalítást! Kollagen Indukciós terápia /MezoPen/ a ráncok ellen, 1 alkalom arc-nyak kezelése 15.000 Ft helyett 6.200 Ft-ért. Most fizetendő 1.550 Ft.

Kollagen Indukciós terápia az arc fiatalságáért - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:15 000 FtElőlegben fizetendő:1550 FtTeljes ár:6 200 Ft59% kedvezmény
2024. február 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A Mezopen kezelés jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrfiatalító anti-aging kezelés a mezoterápiás kezelések között.

Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek.

Hatékonyságának alapja a kollagén indukciós terápia és a koncentrált, steril mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása a bőr sejtjeihez.

Mezopen kezelések eredményessége két tényezőn alapszik. Az elsődleges hatás a tűszúrások következtében létrejövő un. kollagén indukciós hatás, a másodlagos pedig a mezoterápiás hatóanyagok bevitele által létrejött sejt megújító hatás.

 Mi a mezopen?
A mezopen készülék egy innovatív, új generációs, mezoterápiás eszköz kozmetikusaink kezében. Működését tekintve, a már jól ismert és közkedvelté vált dermarollerhez hasonlít, ám számos technikai újításának köszönhetően felülmúlja annak hatékonyságát.
 
A mezopen készüléket egy elektromos motor hajtja, mely lehetővé teszi, hogy a kezelőfején elhelyezkedő 12 darab tű másodpercenként akár 50-szer hatoljon be a bőrbe, ez másodpercenként 600 tűszúrást jelent. Ezáltal rövid idő alatt nagy számú, intenzív tűszúrás éri a bőrt, ami a hagyományos dermarolleres kezeléshez képest jelentősen növeli a hatékonyságot, ugyanakkor a rendkívül gyors tűszúrások jóval kevesebb kellemetlenséget okoznak. A készülék tűi merőlegesen hatolnak a bőrbe, míg a dermarollernél döntött irányban, ez tovább csökkenti a kezelés mellékhatásait, mint a kipirosodás, hámlás, és gyorsabb regenerációt eredményez.

A mezopen kezelőfeje kb. 10 mm, a dermarollerhez képest jóval kisebb, így precízebb alkalmazást tesz lehetővé, az olyan nehezen hozzáférhető területeken is mint a szemek környéke, vagy a száj feletti terület.

A készülék szabályozható tűmélység beállítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi azt, hogy kezelés közben mindig a bőr igényének megfelelő tűhosszúságot állítsunk be. Ez azért lényeges, mert az arc különböző részein eltérő vastagságú a bőr, ezáltal adott terület eltérő kezelési intenzitást igényel. Összességében a mezopen készülék használata hatékonyabb, személyre szabottabb kezelést eredményez, mint a dermarolleres kezelés a bőr maximális kímélése, és kevesebb mellékhatás mellett.

A dermapenes kezelés nagyjából 20-30 percig tart, majd egy nyugtató, hűsítő pakolást alkalmazunk a bőr megnyugtatása céljából. A kezelést követően minimálisan kell a bőr fokozott kipirosodására számítani, folytatható a napi rutin, munkavégzés.

Bármely mezoterápiás eljárásról legyen szó a kezelhető tünetek skálája igen széles:

  • arcfiatalítás,
  • gyulladáscsökkentés,
  • hisztamin felszabadulás csökkentése,
  • cellulit kezelés,
  • alakformálás,
  • kötőszöveti gyengeségek kezelése (petyhüdt bőr, stria),
  • érfalerősítés,
  • hajhullás,
  • pigmentfolt problémák,
  • mélyrétegi hidratálás

A pozitív  eredmény  szemmel látható!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Most fizetendő 1.550 Ft, a fennmaradó 4.650 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma: Mezopen arckezelés a ráncok ellen, bőrfiatalítás, 2 alkalmas .

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére