Mai­Kupon

Valentin nap a szerelmeseké! A Galéria 12 Café kedveskedik nektek 1 randi kuponnal: 1 itallal és finom falatokkal. Választék: 2 személyre tea, rosé, limonádé, jeges tea (1 féle választható) + 2 db szendvics vagy 1 teljes pizza, 2000 ft helyett 1000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Több féle ital és étel közül választhatsz, mit szeretnél fogyasztani a Buda szívében található "Galéria 12" nevü barátságos helyen. 

A randi kupon tartalmaz: 1 kancsó teát 2 személyre, vagy 2 pohár rosét, vagy 2 pohár limonádét, vagy 2 pohár jeges teát, ételek: 2 szendvics vagy 1 teljes pizza. 

A hely nagyon barátságos, vendég marasztaló. Méreténél fogva is családiad. Itt könnyen otthon érezheted magad, nincs feszengés, hoszas várakozás. Az ízek is hazaiak.

Ha meghitt környezetre vágysz, akkor jó helyen jársz. A "Galéria 12" helyet ajánlom szerelmes pároknak, vagy még az ismerkedés fázisában levő pároknak is, de első randira is kiváló hely. A tulajdonosok szintén egy párt alkotnak, és ez a barátságosság, kedvesség, intimitás a hely levegőjét is áthatja. Személyes kiszolgálásban lesz részed, nem futószalagszerü vendéglátásban.

 

Itt otthon érezheted magad. Válaszd ki mit szeretnél a kuponoddal lefogyasztani. Ha több félére vágysz, az sem gond, akkor vegyél több kupont, és ezáltal többször is vendégei lesztek ennek a kedves belbudai helynek.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: H-P: 10-22 SZ: 12-22

1 kupon 1 kancsó teát 2 személyre, vagy 2 pohár rosét, vagy 2 pohár limonádét, vagy 2 pohár jeges teát + 2 szendvicset vagy 1 szelet pizzát. 

Igény szerint több kupont is vásárolhatsz.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Galéria 12 Kávézó és Bisztró
Cég
WEDUXO KFT
Telefon
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Hajnóczy utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére