Mai­Kupon

Valentin Napi akció, 260 perc, ami csak rólatok szól! Lepd meg párodat! Páros mentálmasszázs akció kedvező áron 40 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért! Most fizetendő: 5 000 Ft!

Páros mentálmasszázs - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:5 000 FtTeljes ár:25 000 Ft38% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mentálmasszázs egy egyedülálló szolgáltatás és minden területen a támogató segítségnyújtás a célja. Jelen esetben párkapcsolati problémákra lehet egy hasznos megoldási lehetőség.Minden párkapcsolatban előfordulhatnak hullámvölgyek. Említhetjük ebben az esetben az aktív, több éves párkapcsolatot vagy éppen a friss, de akár a kialakulóban lévő párkapcsolatot is.
A hullámvölgyeket ha nem kezeljük idejében, akkor bizony az egy meglehetősen mély és hosszú hullámvölggyé alakulhat.
A környezetemben és klienseim körében is azt tapasztalom, hogy a munka és a párkapcsolat, család egyensúlyának a megteremtése komoly terheket jelent egy párkapcsolatban.
Ez érzékelhető az egymással töltött idő mennyiségén és a minőségi beszélgetéseken is. Természetesen közben mindkét fél szeretne önmagával is foglalkozni, olyan minőségi időt is betervezni a hétköznapokba vagy éppen a hétvégékbe, ami róla szól.
Ami kikapcsolja, felfrissíti és az energiaszintjét karbantartja. Ez a Magyarországon egyedülálló szolgáltatás egyetlen időpontfoglalással elérhető és komplex segítséget nyújthat a párkapcsolatban élőknek egyénileg is és hasznos lehet a párkapcsolat szempontjából is.

MentálMasszázs pároknak
Kinek ajánlot?
- Párkapcsolatban élőknek, akik párkapcsolatukban kicsit elveszettnek érzik önmagukat, párjukat vagy akár mindkettőt. Úgy érzik mindketten, hogy kapcsolatukban egy ideje valami nem úgy működik, mint korábban.Ha a mindennapok mókuskererékben kevés idő jut a minőségi beszélgetésre, pedig a kapcsolat szempontjából hasznos lenne. Amikor nehezen vagy egyáltalán nem értik, nem hallják meg a másikat és nehéz megtalálni a hangot, hogy számára fontos dolgot közöljön párjával úgy, hogy közben nem szeretné megsérteni, megbántani. Amikor túl sokszor jelenik meg a kínos csend és nehéz megszólalni, mert feltételezhetően benne van a helyzetben egy vita vagy éppen egy heves veszekedés. Ezzel együtt is mindkét fél számára fontos lenne a kapcsolat megtartása és mindketten szeretnének rajta minőségében javítani.
- Ismerkedési szakaszban lévő pároknak.
– Előfordulhat, hogy az ismerkedés egy olyan pontra ér, ahol érthetetlen módon az addig működő kommunikáció egyszer csak nem működik.
– De én nem is ezt mondtam, akkor te mért így érted? Miért forgatod ki a szavaimat?
Ilyen esetben hasznos lehet egy kis segítség a további működés szempontjából, mert mindketten szeretnének szintet lépni annak érdekében, hogy egy mindkét fél számára elfogadható boldog párkapcsoalatban tudjanak élni.
Mindkét esetben hasznos és hatékony segítség lehet a páros MentálMasszázs.

❤️Páros MentálMasszázs❤️
– 2× 100 perces MentálMasszázs egymást követő időpontban.
Mindkét fél kap egy 45 perces frissítő nyak, hát, váll masszázst, melynek során távozhat a napi feszültség és egy felfrissült fizikai és lelki állapot tapasztalható meg.
Ez az ellazult állapot megfelelő lehet arra, hogy a masszázs után a párkapcsolatban mindkét fél számára problémát jelentő helyzet(ek)ről egy 45 perces konzultációt tartsunk külön a pár mindkét tagjával.
Ekkor a saját szemszögéből nézve igyekszem megérteni mindkét felet és a megoldási lehetőségeket együtt igyekszünk megtalálni annak érdekében, hogy a párkapcsolatban megoldódjanak ezek a problémák.
Ezt konkrétan elősegítve a 2 × 100 perces MentálMasszázs után tartunk egy 60 perces konzultációt hármasban, amikor is megpróbáljuk a problémás helyzeteket átbeszélni, mindkét fél számára elfogadhatóvá tenni és a párkapcsolat minőségi folytatása érdekében a lehetséges megoldás(oka)t megtalálni.

Ha figyelmesen hallgatsz a testedre, akkor elmeséli a szíved történetét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Páros mentálmasszázs akció kedvező áron 40 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért

Most fizetendő: 5 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az akció tartalma:
2 × 100 perces MentálMasszázs egymást követő időpontban
Ezután egy közös 60 perces konzultáció 3-asban

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszenre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni. (Beke Gábor rugalmasan kezeli az időpontokat, keressétek bátran!)

Beke Gábor
MOBIL +36-30-081-9401
EMAIL info@encelom.hu
HELY Budapest XIII. Tátra utca 5/b

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beke Gábor Life Coach - Életvezetési Tanácsadó
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére