Mai­Kupon

Valentin napra, ha idén izgalmasabb ajándékon töröd a fejed, ne hagyd ki az erotikus csomagot a Dilibolt.hu jóvoltából! Most 3.990.- Ft helyett 2.540.-Ft-ért

Valentin napi erotikus csomag.

A csomagban található:
1 db Szőrmés bilincs, mely piros vagy fekete színben választható
1 db Korbács: fekete vagy tigris színben
1 db Szexi dobókocka fábólCégünk több, mint 10 éve foglalkozik vicces, tréfás, szexis kellékek értékesítésével. Minden korosztály talál ízlésének, elképzelésének megfelelő ajándékot, kiegészítőt.Többek között rengeteg ajándék ötlettel tudunk szolgálni születésnapra, névnapra, legény-és leánybúcsúra, bolondok napjára, esküvőre és karácsonyra. Farsangra, és a nálunk egyre népszerűbb Halloween ünnepre is megtalálják nálunk kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek a megfelelő maskarához valót. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!Személyes átvétel előzetes telefonos egyeztetés után 06-1-270-9630 vagy a 06-30-610-9400 mobilszámon lehet.

Átvétel helye: 1144 Budapest Kerepesi út 104. szám alatti Diliboltban.

 


 

Megközelíthetőség

Az üzlet a Kerepesi út 104. szám alatt található, közvetlen a HÉV sínek melletti épület sarkán.

Megközelíthető gyalog az Örs vezér terétől 5 perc sétával a HÉV sínek melletti gyalogos járdán.

Autóval az IKEA mellett elhaladva az Ond vezér útjára hajtva, majd jobbra kanyarodva az Ond vezér parkra, újabb jobb kanyar után a Sarkantyú utcába érve már csak egy bal kanyar kell, hogy elérjük az épület parkolóját jelentő utcát.

BKV járattal, a Kerepesi úton megáll a 45-ös és a 67 jelzésű busz közvetlen az üzlet magasságában, a bolt közvetlen a hév mellett van.

 


 

Ha szállítást kértél, akkor küld el az agidilimania@gmail.com emailcímünkre a neved és címed valamint a Mai kupontól kapott kuponkódot.

Küldeményed ajánlott levélben postai úton fog érkezni, összege: 750.- Ft

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dilimánia Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Kerepesi út 104
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére