Mai­Kupon

Vaníliavirág - PARFÜMILLATÚ BŐRPUHÍTÓ FÜRDŐZSELÉ 200ml 5190 Ft helyett 3590 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zabproteinnel – bőrre és hajra, kádfürdőhöz és zuhanyozáshoz. Reggel felébreszti az érzékszerveket és élettel tölti meg a lelket, hogy jól kezdődjön a nap! Intenzív illatú gél, amely tökéletes tisztítóhatása mellett bőrbarát összetételével ápolja és puhítja a bőrt. Gondosan kiválasztott növényalapú felületktív szereket tartalmaz, amelyeket a kókuszpálma olajából és cukraiból állítanak elő.A teljes SLS, SLES és tartósítószer-mentesség garantálja, hogy ez a különlegesen finom gél megőrzi a bőr és a haj sav-bázis egyensúlyát. Tökéletesen alkalmas és ajánlott a bőr mindennapi kíméletes tisztítására. Almakivonattal gazdagított innovatív tisztító összetétele kivételesen kellemes és nem szárítja a bőrt. Selymes habja a vanília és az esszenciális olajok keletiesen édes illatát árasztja, miközben a zabproteinek különleges tápláló hatást fejtenek ki a hajszálainkra.
Használata: kivételesen finom összetétele miatt mindennapos, gyakori használatra ajánlott, még a legérzékenyebb bőrre is.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Termékeink kiszállítása Pick Pack Pontos kiszálltás esetén bruttó 900 forint, házhoz szállítás estén bruttó 990 forint.

 

 

 

Szállítási feltételeink megtekinthetőek a honlapunkon.

 

 

 

A termék vásárlása után az irodánkkal való egyeztetést követően kerül kiválasztásra, mely szállítási módot választja a vevő.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Multi Praktika
Cég
Diamond Top Consult Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére