Mai­Kupon

Varázsold otthonodba a tengert! 5 kg Parajdi Fürdősó, most csak 1970 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Képzeld el, amint fekszel egy kád meleg vízben és a sós levegő illata vesz körbe. Tisztul a tüdőd, kezdesz felfrissülni! Hm, jó érzés? Akkor feltétlenül vedd meg ezt a kupont és a tiéd 5 kg Parajdi Natúr Fürdősó! Sőt, ajándékként kapsz egy egyszeri belépésre jogosító jegyet is féláron, mellyel a Parajdi Sópincében tartózkodhatsz, akár nyitástól zárásig is!Ki nem szeretné otthonába varázsolni a tengert, sós vizével, gyógyhatásával, mikroklímájával? Ki ne szeretne igazából megkönnyebbülni, felfrissülni legalább hetente egyszer, egy kiadós fürdő erejével? Ki nem szeretné távol tartani magától az influenzát vagy az ízületi fájdalmakat? Bizonyára mindannyian megtennénk, és meg is tehetjük, a téli estéken úgy sem tudunk sokat a friss levegőn tartózkodni, és talán ebben az évszakban van a legtöbb időnk és a legnagyobb szükségünk, hogy törődjünk magunkkal. Lássuk a varázslatot, lássuk hogyan lesz csodaszer a fürdőkádban.


A tengervíz 3% konyhasót tartalmaz, azaz minden literben 30 gramm oldott állapotú natúr só van. Valamikor a Kárpát-medencét is tenger borította, amely kiszáradt, és a benne lévő felbecsülhetetlen mennyiségű só lerakodott. Most a vidék leghíresebb sóbányájából, teljesen természetes állapotban, 310m mélyből kerül felszínre ez a csodálatos ásvány és 5 kilogrammos csomagolásban, kedvezményesen 1.970 Ft-ért megvásárolható. Egy kád 32 - 34°C-os vízbe tegyünk legalább egy fél, de akár 1 kilogramm natúr parajdi sót és legalább 20 - 30 percig áztassuk magunkat benne, ne mossuk le a sós vizet magunkról, ezután bújjunk fürdőköpenybe, takarózzunk be, egy fél órát pihenjünk, és mintha újjászülettünk volna, úgy fogjuk érezni magunkat. A hatást fokozhatjuk, ha a fürdővízhez néhány csepp bió levendula olajat, menta vagy fenyőillatot adunk, de akár gyógynövényeket is lehet szórni a vízbe, és ismételjük meg a tél folyamán ötször, tízszer és a hatás biztosan nem fog elmaradni.


További kedvezmény minden vásárló részére egy 1.000 Ft helyett 500 Ft értékű belépő – amelyet a helyszínen kell fizetni, ezzel akár egy egész napot tartózkodhat, pihenhet Sópincékben, a szűrt, tiszta levegő és a beépített 50.000 kg parajdi só garantáltan elvégzi az éves nagytakarítást légútaiban, mindez egy különleges, nyugtató és egyedi környezetben.


A Sópince boltjában további, a parajdi sóval és Székelyfölddel kapcsolatos, máshol nem kapható termékeket vásárolhat kedvező áron.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A só személyesen átvehető a Parajdi Sópincében: Budapest IX. kerület, Vámház körút 11. Vigye magával a kinyomtatott kupon(oka)t!

 

Postai szállítás is lehetséges, ára 1750 Ft 30 kilóig. 30 kg rendelés felett a kiszállítás díjmentes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére