Mai­Kupon

Kategóriák

Varázsold újjá az arcod polarizáltfény-terápiával! Hyaluronsavas, polarizáltfény-terápiás arckezelés a Polarisolnál 10.000 Ft helyett most 1.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Varázsold újjá az arcod polarizáltfény-terápiával és fiatalítsd meg bőrödet!

A polarizált fény: A kezelés hatékonyságát a polarizált fényt kibocsájtó Polarisol készülékek biztosítják. A polarizált fényt széleskörben használják különféle bőrproblémák, betegségek, kiegészítő terápiájaként a kozmetológiában és a gyógyászatban is. A polarizált fénysugarak a természetben is előfordulnak , bár nem koncentráltan. A polarizált fény, több fénytartományt is magába foglal a látható fénytől egészen az infravörös tartomány bizonyos részéig. Legfontosabb jellemzője és pozitívuma, hogy nem tartalmaz UV sugarakat. Ennek köszönhetően a fény pozitív hatásait élvezhetjük a nap káros sugárzása nélkül.

A POLARISOL egy olyan egyedülálló regeneráló eszköz, amelynek különleges optikai egysége és innovatív, nagyméretű fénykibocsájtó felülete a természetben nehezen hozzáférhető, éltető polarizált fényt, nagyobb mennyiségben, koncentráltan állítja elő.

A POLARISOL készülékek által kibocsájtott fény közel 100%-ban polarizált. Ellentétben a lézerfénnyel a Polarisol polarizált fénye alacsony hőhatás mellett, a bőrszövet károsítása nélkül hatol be a szövetekbe.

                        Az ajánlat tartalma: Hyaluronsavas, bőrfiatalító arckezelés polarizáltfény-terápiás készülékkel!

- Kezelés előtti konzultáció, ahol szakember mutatja be a kezelés menetét .

- Arctisztitást követően egy hyaluronsavat tartalmazó krémet teszünk fel a vendég arcára, mely a fényterápiának köszönhetően eljut a bőr mélyebb rétegeibe. Ott feltölti a kisebb barázdákat, növeli a bőr hidratáltságát, visszaállítja a bőr fiatalságát, rugalmasságát.

- Kezelési terület: arc, nyak

- A kezelés ideje 45 perc

Polarizált fény hatásmechanizmusa:

Amikor a fényterápiás készüléket a bőrre irányítjuk, a polarizált fény energiája behatol a bőr alatti szövetekbe. Ez biológiai reakciót vált ki, amit foto-biostimulációnak nevezünk. A polarizált fénykülönböző hullámhosszai más-más szövetekre hatnak, így serkentve a fényre érzékeny sejten belüli molekulák és sejtszervek működését. Ez sejtszintű láncreakciót indít el; a másodlagos válaszok nem csak a kezelt felületet érintik, hanem az egész testre hatással lehetnek.

Mind a látható fény, mind az infravörös sugárzás változásokat indíthat el a sejtekben.

A polarizált fény a bőrön és a kötőszöveteken sérülésmentesen halad át, ezzel elősegítve a hatóanyagok eredményesebb felszívódását és csökkentve azok hatóidejét. A kúraszerű alkalmazás elősegíti a felszíni és mélyrétegi barázdák csökkenését, mely által a bőr rugalmassága, feszessége fokozatosan növekszik, a bőr üdévé, bársonyossá válik. Bőrtípustól függetlenül, önállóan, illetve egyéb krémek általi kezelések kiegészítője. Alkalmazható prevencióként vagy már kialakult bőrproblémák és elváltozások helyreállításának elősegítésére.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2016. április 01-ig érvényes.

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kupont vagy elektronikus formában (okostelefonon, tableten) hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni!

Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e- mailt nevével és telefonszámával az info@polarisol.com e-mail címre és visszahívjuk! Telefonszám: +36- 1-920-1264

Polarisol Kft., 1095 Budapest, Máriássy u.7. Fszt. ( Lurdy házhoz közel)

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig: 9.00-17.00

Szombaton és vasárnap: Előzetes bejelentkezés esetén! 9:00-17:00 között

Bejelentkezés: Hétfőtől-péntekig: 9.00-17.00.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Polarisol Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Máriássy u.7. Fszt.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére