Mai­Kupon

🚌 Város a Boszporusz partján - Isztambul, 6 nap 3 éjszaka szállás 1 fő részére, utazással, reggelivel 4*-os szállodában, programokkal kedvező áron 120 800 Ft helyett 109 800 Ft-ért! Most fizetendő: 16 700 Ft-ért!

Város a Boszporusz partján - Isztambul, buszos utazás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:120 800 FtElőlegben fizetendő:16 700 FtTeljes ár:109 800 Ft9% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!6 nap / 3 éjszaka
Időpont: 2023.04.06-11.1. nap:
Budapest-Utazás
Indulás Budapestről a Népligetből 13:00 órakor, folyamatos utazás, éjszaka a buszon.

2. nap:
Megérkezés Isztambulba-Környék felfedezése
Érkezés Isztambulba a délutáni órákban. Elfoglaljuk a szállásunkat, majd rövid pihenő után helyi idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk Isztambul hangulatával.
Felkeressük a Szuleyman mecset - a végtelen szerelem jelképét, Szuleyman szultán és Hürrem szultána sírhelyét, majd sétánk során meglátogatjuk a környéken található Nagy Bazárt. Este fakultatív vacsora.

3. nap
Óváros felfedezése, a történelmi kincsek nyomában Reggelinket kényelmesen elfogyasztva helyi idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk a város legfőbb nevezetességeivel: Hipodrom tér Kék Mecset (Sultan Ahmed dzsámi) felújítás függvényében belülről is–-, Nakkas Ciszterna – kívülről -, Ayasofya (1500 éves bizánci ortodox bazilika, korábban múzeum, napjainkban aktív mecset) és a Topkapi szultáni palota és hárem látnivalóival.
Fakultatív ajánlatunk estére: hangulatos török folklór est, hagyományos hastánc bemutatóval, népi tánccal, vacsorával és itallal egy hajón a Boszporuszon.

4 . nap:
Város a két kontinensen: bepillantás Ázsiába
Reggeli után szabadidő, mely során egyénileg ismerkedhet a török metropolisz hangulatával. Fakultatív ajánlatunk: Reggeli után ellátogatunk a Beylerbeyi palotába ( Boszporusz parton, szultánok nyári rezidenciája volt, Külföldi Királyok, császárok itt laktak), majd hajókirándulásra indulunk a Boszporuszon, ahol a vízről csodálhatjuk meg Isztambul „másik arcát”: palotákat, házakat, éttermeket.
Először az európai oldalon haladunk, majd Ázsiában kötünk ki, ahonnan a szerelmesek dombjára kirándulunk. Itt a szultáni teaházban elfogyaszthatunk egy finom török teát, vagy kávét, miközben gyönyörködhetünk a kilátásban Isztambulra.
Majd visszamegyünk buszunkkal az európai oldalra a Boszporusz hídon Isztambul híres helyére a Taksim tér sétáló utcájára, ahol a piros nosztalgia villamos jár. Ezután utunk a Fűszerbazárhoz vezet, majd autóbusszal visszamegyünk a szállásra. Fakultatív vacsora.

5 . nap:
Isztambul rejtett kincsei – hazaindulás
Délelőtt szabad program, vagy fakultatív program: a magyar történelem egyik fontos helyszíne a Héttorony - ahol magyar vitézek raboskodtak - (Yedikule) és a város fal, melyet először megtekintünk.
Majd az Aranyszarv - öböl végén érkezünk az Eyüp negyedbe, ahol a Pierre Loti dombon található. A 110 éves kávézó teraszáról csodálatos kilátás nyílik az öbölre.
Ezután a Miniatürk - Törökországban található híres nevezetességek – felfedezése következik. Olyan ez, mint egy kis körutazás ebben a csodálatos országban. A Galata hídról nyíló panorámával búcsúzunk Isztambultól, ahol a helyiek szabadidejükben horgászni szoktak.
Elfogyasztjuk az ebédünket helyi étteremben. Este elindulunk hazafele folyamatos utazással Magyarország felé.

6. nap Utazás-Hazaérkezés
Folyamatos utazás és érkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. április 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Város a Boszporusz partján - Isztambul, 6 nap 3 éjszaka szállás 1 fő részére, utazással, reggelivel 4*-os szállodában, programokkal kedvező áron 120 800 Ft helyett 109 800 Ft-ért

Most fizetendő: 16 700 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Időpont: 2023.04.06-11.

Tartalmazza:
3 éjszaka szállás reggelivel helyi besorolás szerinti 4*-os szállodában 2 ágyas elhelyezéssel, autóbusz költsége, magyar csoportkísérés, helyi idegenvezetés, második és harmadik nap egész napos idegenvezetés, és program belépőkkel.
Fakultatív program árak a megadott belépőkkel és szolgáltatásokkal (minimum 15 főtől):
- Török Folklór este program vacsora itallal hajón: 55 EUR /fő
- 4. nap programja belépőkkel, hajóval, és idegenvezetővel: 50 EUR /fő
- 5. nap fakultatív program ebéddel: 40 EUR /fő
További költségek:
- vacsora lehetősége: 13 euro/fő/alkalom
- utasbiztosítás 5 napra: 3.950 Ft/fő
- útlemondási biztosítás: normál 2%: 2200 Ft,
vagy Covid kiegészítéssel: 4,5 %: 4945 Ft
- egyágyas felár: 38 000 Ft.

Tel: 06-1/343-3030, 06-20/318-2938
E-mail: info@varavilag.hu
Eng.szám: U-000305

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Challenge Hungary / Vár a Világ
Cég
Challenge Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére