Mai­Kupon

Kategóriák

Varrás nélküli Ahh Bra 3 darabos sport melltartó csomag most kedvező áron 5 990 Ft helyett 3 290 Ft-ért a Kőszegishop.hu jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nincs több szorító, szúró, és a bőrödbe vágó érzés, ha a hagyományos melltartóid helyett az Ahh Bra-t használod!Ha megkérdezzük a férfiaktól és a nőktől, hogy mi jut eszükbe a melltartókkal kapcsolatban, valószínűleg teljesen különböző gondolatokkal rukkolnak elő, és a férfiak élményei sokkal pozitívabbak lesznek. Ezzel ellentétben a nőknek a szorító érzés, a bevágó pántok és a szúró merevítők jutnak eszükbe először.
Neked is ismerős az érzés? Ennek a korszaknak azonban vége, ha nem is mindig, de a legtöbb napon az Ahh bra-t választod!
Miért más az Ahh Bra?
Nem nyom, hihetetlenül kényelmes, csodálatos kebleket formál és fantasztikusan tart. Ha egyszer felpróbálod, a hagyományos melltartóidat az esetek többségében hanyagolni fogod!
nincs több kiálló merevítő, kapocs és állítható pánt nem szúr, nem nyom és nem hagy nyomokat a bőrön varrásmentes kivitelezés, csak a vállpántjai vannak összevarrva, az oldala és a mellrésze kötőgépen lett kialakítva tökéletesen illeszkedik testéhez mosása nagyon egyszerű: nem kell attól tartanod, hogy deformálódik, kinyúlik, vagy megsérül, ráadásul gyorsan megszárad.
Melltartóvásárlásnál mindig meggyűlik a baj a megfelelő kiválasztásával, hisz hiába van egy bevált kosár illetve kerületméret, a fehérnemű típusától és a kosár formájától is függ a kényelem. Az Ahh Bra ezzel ellentétben nem rendelkezik bonyolult szám-betű kombinációs méretezéssel. Tökéletesen fog illeszkedni rád, és ez lesz az igazi Ahh élmény!

Fontos tudnivalók
Választható méretek: (A polód méretének alapján kell választanod.)
s-m
l-xl
xxl-xxxl
A melltartó anyaga 92%-ban tartalmaz polamidot, és 8%-ban elasztánt. Ez adja a
hihetetlen rugalmasságát.
Egy csomagban 3 szín található: fehér, testszínű, fekete

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel az átadó helyen, ezzel kapcsolatosan kérem érdeklődjön a szolgáltatónál!
Nem üzlet csak átadó hely! Mindenesetben elküldjük a visszaigazolást amikor már át lehet venni a csomagot! Köszönjük!

Szállítás: a Maikupon nem kéri el a szállítási költséget, ezt a szolgáltatónak kell kifizetni. Akár több termék is belefér a szállítási költségbe! Nézze meg, hogy milyen akciók vannak fent a Köszegishop.hu jóvoltából a Maikuponon.

Csak a szállítás költségét kell erre a bankszámlaszámra utalni: (előtte érdeklődjön a szolgáltatónál, főleg ha több terméket vásárol), a közlemény rovatba kérjük írja be a kuponkódot és a nevet: 10701379-68274441-51100005

G4S futárszolgálat - Szállítási költség: 900 Ft.
A kupont kérem a vásárlástól számított 8 napon 2 belül váltsa be a szolgáltatónál!

Rendelését leadhatja:
weboldalon: http://koszegishop.hu
Email címen keresztül: anritonetkft@gmail.com
Telefonon: +36-30-260 4276

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kőszegishop.hu
Cég
Anrito Net Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére