Mai­Kupon

Vásárlási utalvány Székesfehérváron a Zalka Optika jóvoltából, amely komplett szemüveg készítésre lehet beváltani! 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány, most 50% kedvezménnyel, mindössze 5 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Optika üzletünkben kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk, ezen belül pedig a HOYA és az OptiSwiss cég szemüveglencséit helyezzük előtérbe.
Ezeket a szemüveglencséket a cégek által ajánlott árakon forgalmazzuk. Az életkor, a munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb optikai és látszerészeti megoldásokat, reális áron.Jöjjön be optika üzletembe és biztosan találunk az Ön számára is megoldást!


Az optikában korszerű műszerekkel, gépekkel felszerelt szemvizsgáló helyiséget alakítottunk ki, ahol szemorvosaink, Dr. Borka Cecília és Dr Farkas Zsuzsa szemész szakorvos végez teljes körű szemészeti vizsgálatot a szemüveget illetve kontaktlencsét viselőknek, illetve gyermekszemészeti vizsgálatokat is el tudunk végezni. Az optika műhelyében a jelenleg egyik legkorszerűbb komputer-vezérelt automata csiszológéppel, helyben készítjük el a szemüvegeket.

Az ajánlat komplett szemüveg készítésére használható fel!

Ha a szeművege többe kerülne, mint 10 000 Ft, akkor OTP, MKB és K&H Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) elfogadására is lehetőség van is a Zalka Optika üzletében!

 

Bankkártya elfogadás:

A lentebb felsorolt egészségpénztári kártyákon kívül fizethet még az alábbi bankkártyákkal is.
- Master Card, - Master Card Electronic, - Maestro, - Visa, - Visa Electron, - Pay 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy egy kupont használhat fel egy szemüveg készítésekor!

Az kupon beváltható 2013. június 30.-ig előre egyeztetett időpontban!

Telefonszám: +36 22/506-457, +36 70/455-6631

Email cím: optika@zalkaoptika.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ZALKA OPTIKA Kkt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8000 Székesfehérvár, Koronázó Tér 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére