Mai­Kupon

Kategóriák

Védd a férfiasságodat!
Sejtszintű urológiai szűrés (PSA, vesék, stressz, prosztata, herék, oszteoporózis…) Salvia mérőműszerrel
11.000 Ft helyett 4.990 Ft-ért az Egészség-Zónától!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Sajnos statisztikák mutatják, hogy a férfi páciensek legtöbben csak akkor látogatják meg az adott terület szakrendelését, amikor már napok, sőt hetek óta igen komoly problémákat vélnek magukon felfedezni. Tudják, talán már tapasztalták is, hogy nem ez a járható út. Hallanak, olvasnak a megelőzés fontosságáról, de az valamiért mégis lepereg az „erősebbik nem” képviselőiről! 

Pedig komolyan kell venni a test jelzéseit, mert a megváltozott vizelési szokások (gyakori vizelési inger, nehezen induló, vékony sugárban, néha akadozva ürülő vizelet, véres vizelet), a csípő, égő fájdalom a húgycsőben, az alhasi, heretáji fájdalom, a merevedési zavarok, a vese környéki görcsös, vagy tompa fájdalmak…, mind, mind urológiai problémák tünetei is lehetnek, amiket ha időben nem kezelnek, meddőséghez, vagy akár daganatos megbetegedéshez vezethetnek. Uraim! Itt az ideje a tettek mezejére lépni és kideríteni, hogy minden rendben van-e odalent! 

Van egy jó hírünk! Az Egészség-Zóna elektroakupunktúrás urológiai vizsgálatához nem kell levetkőzni, sőt, kínos, hosszú monológokat sem kell mondani a tünetekről, mert egy olyan speciális és modern szűrővizsgálaton vehetnek részt, ahol a vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik. Ugyanis, ahogy a talpunkon, az arcunkon, úgy a tenyerünkön is helye van valamennyi szervünknek. A szűrés abszolút fájdalommentes, és sejtszintű pontossággal hoz azonnali eredményt, amit a szakértő terapeuta a helyszínen kiértékel, és szükség esetén útmutatást ad az esetleges problémák kapcsán.

Ne habozzon, klikk a kosárra és tudja magát biztonságba!

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:
Pénisz, Herék, Herezacskó, Mellékherék, Prosztata, PSA-tumormarker, Húgycső, Húgyhólyag, Húgyvezeték, Ondóvezeték, Vesék, Mellékvesék, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Immunrendszer citokin hálózata, Fitymagyulladás, Heregyulladás, Mellékhere gyulladás, Húgykövek, Húgycsőgyulladás, Húgyhólyaggyulladás, Prosztatagyulladás, Inkontinencia, Oszteoporózis-csontritkulás, Stressz okozta terhelés, Nehézfém okozta terhelés, Candida, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. február 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Hungarian Trade Center – HTC Irodaház

1132 Budapest, Borbély utca 5-7. Első emelet 110-es ajtó (Egészség-Zóna kapucsengő)

 

Időpont kérés az állapotfelméréshez (hétfő-péntek 09:00-12:30-ig):

06/30-492-5229

Figyelem!
Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

A vizsgálatok alatt nem mindig tudjuk felvenni a telefont, viszont mindenkit visszahívunk (aki számkijelzéssel hívott)!

E-mail: info@egeszseg-zona.hu

Felhívjuk kuponnal érkező ügyfeleink figyelmét, hogy a már leegyeztetett időpontjuk módosítására, lemondására legkésőbb 24 órával a vizsgálat előtt van lehetőség!

Az állapotfelmérést végzi:

Mizsei Melinda terapeuta

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészség-Zóna
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Borbély utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére