Mai­Kupon

Védd az egészséged, erősítsd meg immunrendszered, immunerősítő kezelés mágnesterápiával. A 30 perces kezelés 1 főnek 5.000 Ft helyett 3.500 Ft, melyből most fizetendő 700 Ft.

Immunerősítő kezelés mágnesterápiával - Egészség kupon
Eredeti ár:5 000 FtElőlegben fizetendő:700 FtTeljes ár:3 500 Ft30% kedvezmény
2021. március 6.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az immunrendszer állapota nagymértékben meghatározza az általános egészségi állapotot. Az immunerősítő eljárások az egész élet folyamán a legfontosabbak az egészség megőrzése érdekében.

Egészségünk gyökere a Chi áramlásában rejlik. Közérzetünk tükre az energia zavartalan áradata. Ha ebben zavarok keletkeznek, akkor egy idő után testi tünetek jelentkeznek. A mágnesterápiás kezelés az életenergia áramát ismét helyreállítja és azt megőrzi. A mágnesterápiás kezelés megelőzést is biztosít, amikor a testben még nem keletkeztek elváltozások.

Közérzetünk kulcsa az életenergia zavartalan áramlása. Manapság sok a stressz, a környezetünk folyamatos mérgezése, az iparilag előállított élelmiszerek, az elekroszmog és a rossz munkakörülmények.

A mágnesesség nem a mai orvosok, fizikaterapeuták és természetgyógyászok találmánya. A kínaiak 3500 évvel ezelőtt mágneses köveket használtak a meridiánok harmonizálásához, Egyiptomban Kleopátra éjjelente mágneses homlokpántban aludt, de Hippokratész és Arisztotelész is elismerően írt róla.

A mágneses mező elősegíti a sejtek jobb hatásfokú működésétGyorsítja a tápanyagok és az oxigén szállítását, valamint a salakanyagok kiürítését.A fertőzéses, megfázásos időszakokra való felkészüléshez kínálunk ellenálló képességet fokozó, immunrendszer állapotát jelentősen megerősítő alternatív módszert. Néhány kezelés (5-6) után már tapasztalhatja, hogy környezetéhez képest sokkal ellenállóbb lesz a fertőzésekkel, megfázásokkal szemben.

Meglévő, fennálló betegség esetén (nátha, influenza, herpesz ) a tünetek sokkal gyorsabban elmúlnak és könnyebb lefolyású a kórfolyamat már akár 1-2 kezelés után is!

Az elektromágnesesség többek között növeli a szöveti oxigenizációt, csökkenti a vérnyomást, pulzust, javítja a csontfelépítést és erősíti a kötőszöveteket, intenzív vérkeringést biztosít, serkenti a fehérje szintézist. Mágnesesség hatására könnyebben végbemennek a biokémiai reakciók.

A pulzáló mágnesterápia alapja a gyenge intenzitású, alacsony frekvenciájú, pulzáló elektromágneses mező. Teljes mértékben veszélytelen a szervezetre. Azáltal, hogy a mágneses mezők intenzitása és frekvenciája folyamatosan változik (pulzál), a szervezet nem szokik hozzá az ingerhez.

A mágnesterápiás kezelést nem lehet alkalmazni:

pacemaker vagy más elektronikus implantátum esetén, szervátültetés után, terhesség alatt, daganatos betegség, epilepszia, TBC, AIDS esetén, súlyos fertőzés után, vérzéses állapotok, lázas, fertőző betegség, elmebetegség, szívelégtelenség, pajzsmirigybetegség, máj- vagy veseelégtelenség, túlműködéses hormonbetegségek esetén.

Szolgáltatásaink nem helyettesítik az Orvosi ellátást, nem minősül terápiának vagy gyógykezelésnek! Mielőtt bármilyen masszázsra jelentkezel, olvasd el az ellenjavallatokat.

Kupon tartalma: 30 perce Immunerősítő kezelés mágnesterápiával

Saját részre 1 kupon vásárolható és ajándékba is 1 kupon vásárolható egy-egy ajánlatból. Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. április 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után küld el kuponkódod a buddhastudio.hu@gmail.com  e-mail címre a számlázási adatokkal együtt. A kezeléseken nem bonyolítanak  készpénz forgalmat, ezért kupon érvényesítéséhez az előlegen kívüli rész átutalása szükséges, melyet kérünk a kupon kifizetésétől számított 5 munkanapon belül átutalni. Az utaláshoz szükséges adatokat a válasz e-mailben kapod meg.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 2.800 Ft-ot a szolgáltatónak utalni kell a kuponvásárlást követő 5 napon belül.

Kérdés esetén információ: buddhastudio@gmail.com vagy a +36 20/367 5055 számon.

Bejelentkezés: +36/20-3675055- buddhastudio.hu@gmail.com

https://www.facebook.com/buddhastudio.hu

 Kezelésekről bővebb információ:-- http://www.buddhastudio.hu/kezelesek

Cím: Buddha Stúdió, 1042, Budapest Árpád út 77. (M3-as metró végállomásnál, onnan kb. 50 méter,  Vágjunk bele Szépségszalon. )

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Buddha Stúdió
Cég
Friendshop Market Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 77.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére