Mai­Kupon

Kategóriák

Vedd fel a kesztyűt a zsírpárnák ellen! A szép alak nemcsak nyáron fontos, 5 alkalmas lipolézeres kezelés a zsírsejtek bontására 35.000 Ft helyett 9.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

A lipolézeres kezeléshez kiegészítőként nyomásterápiát vagy vibrációs tréninget kell alkalmazni az anyagcsere és a nyirokkeringés fokozása miatt, mert így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja a szervezet kiüríteni a lézeres kezelés folyamán felbontott zsírt.

A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60 g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek.A kupon tartalma: 5 x 30 perces kezelés

Kiknek ajánlott?

Kisebb súlyfelesleggel rendelkezőknek (2 cm vastag zsírtól) is ajánlott valamint a nagyobb súlyfelesleggel rendelkezőknek is hatásos a kezelés. Viszont nagyobb súlyfelesleg esetén ajánlott kavitációs kezeléssel kombinálni, heti 1 alkalommal, hogy a mélyen fekvő izom közeli zsír bontása is beinduljon.

Milyen gyakorisággal végezhető?

Lézeres kezelés heti 2-3 alkalommal ajánlott. Minimum 2-3 héten keresztül. A kezelés sorozat akár 3- 10 cm-es körfogat csökkenést eredményez.

A kezelés alatt kell valamire ügyelni?

A kezelés sorozat folyamán (ami 2-3 hét) kötelező minimum napi 3 LITER folyadékot ( kizárólag víz) meginni. A kezelés alatt fokozottan figyelni kell a szénhidrát fogyasztására. Kizárólag fehérje, zöldség és gyümölcs (ami nem magas cukor tartalmú) fogyasztása ajánlott. Alkohol fogyasztása TILOS! Napi 30 perc mozgás ajánlott, akár séta is megfelelő.

Ha van még valami kérdése, akkor érdeklődjön kezelőjétől. Szívesen állunk rendelkezésére.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon 2015. január  22-ig felhasználható.

Telefonos bejelentkezés: 20/275-3355 szükséges érvényes kuponkóddal.

Hétfőtől-Péntekig: 10.00-20.00 óra között, Szombat-Vasárnap: zárva


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja
Cég
Bellaton Beauty Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére