Mai­Kupon

Védd meg irataidat a Biztonsági pénztárca segítségével! Most csak 1 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tört már el igazolványod vagy bankkártyád a zsebedben? Úsztattad már a pénztárcádat pocsolyában? Ha igen, tudod milyen fontos ezek védelme. A törhetetlen, vízálló,  Biztonsági pénztárca megóvja értékeidet és ráadásul könnyen magaddal viheted akár farmerzsebben is sérülés nélkül. Most különleges színekben rendelheted meg!Szabadulj meg nagy, régi pénztárcádtól! A Biztonsági pénztárca, kisméretű, pillekönnyű és szinte tönkretehetetlen! Meg fogsz lepődni, mennyi mindent tarthatsz benne: bankkártyát, hitelkártyát, TAJ kártyát, pénzt és sok minden mást! A Biztonsági pénztárca kívül alumínium, belül műanyag, 6 fakkal rendelkezik, rendkívül sok dolog elfér benne, ugyanakkor kis keskeny helyen elfér. Nagyon praktikus! Vízhatlan és rendkívül strapabíró. Belefér a zsebedbe és a táskádba is. Vidd magaddal bárhova is mész!
A Biztonsági pénztárcát most különleges színekben kérheted: pink, lila vagy ezüst színben, a készlet erejéig.

A Biztonsági pénztárcát a http://olcsoajandekok.boltaneten.hu/kinalat/1_belfoldi_termekek-2/83_aluminium_biztonsagi_tarca_tobb_szinben/ oldalon rendelheted meg. A megjegyzés mezőbe feltétlenül írd be a kuponkódot! Kuponos vásárlás esetén a megrendelés a webáruházban pénzügyi teljesítést nem igényel, kivéve a szállítási költséget. Kuponkódonként a kupon leírásában szereplő darabszám, jelen esetben 1 db megvásárlására vagy jogosult.

Átvehető személyesen illetve postai úton ajánlott küldeményként követhető track-számmal, kézbesítési biztosítással. A postaköltség az első darabra +490,- Ft, további darabok együttes szállítással +200 Ft/db. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Olcsóajándék Webáruház
http://olcsoajandekok.boltaneten.hu
1055 Budapest, Szent István körút 23. fszt. (a lift mellett)
(70) 932 8859
olcsoajandekok@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére