Mai­Kupon

Védelmező karkötő! Tűz Angyal Védelmező Swarovski Kristályos Karkötő most csak 1.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vásárold meg most az Atlantisz Angyalai ékszerkollekciónk egyedi darabjait, melyek külön-külön egy arkangyalt képviselnek. Az angyalszív ékszerek viselésével kinyilváníthatjuk alázatunkat az adott atlantiszi angyal felé, segítséget és védelmet kapunk cserébe az élet minden területén!Különleges kristály ékszer, mely megóvja viselőjét.


Felhasznált SWAROVSKI® ELEMENTS kristályok: 5328 Bicone 8mm Citrin, 6228 Heart 10mm Fire Opal

Állítható méretű karkötő anyaga: Ródiumos

Angyalszárnyak mérete: 3 cm


"Engem is inspirált, hogy létrehozzam a My Angel Collection ékszereit, mert úgy gondolom, hogy most van itt az idő, amikor csak önmagunkra számíthatunk. Komoly kihívásokkal kell szembenéznünk az életben, ezért fontos dolog, hogy néha extra támogatást kapjunk és lelki útmutatást. Biztosan tudom, hogy amikor az emberek viselik ezeket az angyal ékszereket, jobban érzik magukat és ezáltal könnyebben élik meg a változásokat. "(Yohanna)

 

Jophiel arkangyal: A sárga színnel a köldökcsakra és a tűz elem van kapcsolatban. Segít az önbizalmunk visszaszerzésében, örömet, boldogságot és lelki békét hoz számunkra. Bölcsen tudunk majd döntést hozni, megnyugszunk, ezáltal csak jó dolgokat vonzunk be az életünkbe. A sárga szín segít az ízületi merevség esetén, ízületi gyulladás, narancsbőr, salaktalanítás és a bőr betegségeinek enyhítésén. Javítja a kommunikációs készségünket, könnyebben meg tudjuk beszélni problémáinkat társunkkal, gyermekünkkel, ezáltal megkönnyebbülünk, felszabadulunk. A valódi szépséget, bölcsességet, Jophiel arkangyal segítségével biztosan megleljük. Az arany és a sárga színű Jophiel ékszerek és a citrom kellemes illatával rátalálunk az igazi megvilágosodásra, lelkünk mélyén megbúvó ősi bölcsességre... Szabályozza a hasnyálmirigy működését, az inzulin termelését, az emésztést, a vércukorszintet. Testünk fizikai erejét befolyásolja, köldökcsakránkon keresztül vesszük fel az életenergiát, azaz a csít.

Uriel arkangyal: a vörös színnel a föld elem van kapcsolatban, és a gyökércsakrát aktivizálva fejti ki jótékony hatását. Ha biztos lábbal állunk a földön, magabiztosak, lendületesek, kitartóak vagyunk, anyagi helyzetünk egyensúlyba kerül. Uriel arkangyal a Tűz Istene, aki a legnagyobb hatalommal felruházott arkangyalunk. Pergamen tekercset tart a bal kezében, melyből megtudhatjuk életünk célját, mely új értelmet nyerhet ezáltal. Ha egy ponton megrekedt az életünk, szerencsétlennek, elhagyottnak érezzük magunkat, hívjuk be életünkbe a vörös fénnyel Uriel arkangyalt. E szín új lendületbe hozza életünket, tetterőssé, vállalkozóvá, bátorrá, elszánttá tesz bennünket. Ha túl nagy feladat előtt állunk, és látszólag nem tudunk valamivel megbirkózni, használjuk Uriel erejét, kérjük bátran a segítségét, a támogatását. A hatalmas energiát igénylő feladatot bontsuk apró részekre, napról - napra haladjunk előre, figyeljük a belső hang iránymutatását. Viseljünk Uriel angyalékszert és lépjük meg aznap az első lépést... Ne gondolj a következőre, csak ha az elsővel végeztél. Uriel arkangyal vezet! A gyökércsakra a gerincoszlop legalján, a farokcsontnál helyezkedik el. A fizikai élet csakrája, a földi élet segítségére, az anyagiak javítására használhatjuk energiáját. A mellékvesét irányítja, amely az adrenalint állítja elő. Az egzisztencia és az anyagi javak, a biztonság érzet csakrája. Szembe tudunk szállni a kihívásokkal, az élet nehézségeivel, szeretjük az életet.

 

Válassza Ön is az értékálló minőséget! Nálunk minden ékszer garantáltan antiallergén orvosi acélból, eredeti Swarowski Kristályból (Crystalized - Made with Swarowski Elements), más értékes féldrágakövekből és magas minőségű kiegészítőkkel készül. Így az Ön által vásárolt divatékszer örökéletű, nem színeződik el, és Ön elégedett, visszatérő vásárlónk lesz. Legyen az bármilyen alkalom: születésnap, névnap, ballagás, Anyák napja, Nő nap, Valentin nap, szerelmi vallomás, a Yohanna Design Ékszer egy ragyogó ajándék.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Kuponbeváltás: Küldje el a kapott kupont e-mailben vagy a kuponkódot és a szállítási címét a kupon@yohanna.hu címre.

 

Szállítási költség: 400 Ft
Szállítás: Kupon beváltás után kb. 7 nap.

 

Minden ékszert értékbiztosított, nyomon követhető küldeményként postázunk, mert nekünk az Ön érdekei a legfontosabbak!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére