Mai­Kupon

Védje bőrét a svájci gyártmányú, minőségi 100 ml-es Medosan propolisz öregedést gátló, regeneráló, gyulladáscsökkentő és antibakteriális gél segítségével! A Biopalace webáruház kínálatából, most 2990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az idő múlásával a bőrünk is öregszik. Ennek hatására a bőrön megjelennek a ráncok, az arcbőr fokozatosan veszít a nedvességéből és vékonyabbá válik. Ezáltal a bőr sokkal kevésbé áll ellen a különböző sérüléseknek, esetleges fertőzéseknek. A Propolisz gél gondosan készített minőségi termék értékes tápanyagai segítségével a bőr könnyebben eltudja látni természetes funkciót, és folyamatosan védi a bőr egészségét!A bőr öregedésének folyamatát felgyorsítja a különböző vegyi anyagokat tartalmazó szappanok, tusfürdők folyamatos használata. Az arcbőr érzékeny és vékonyabb bőre pedig a folyamatos smink, vagy a levegőben lévő szennyeződések miatt van jobban kitéve annak a folyamatnak.

 

A Propolisz gél jótékony hatásai: 

  • Antibakteriális, antioxidáns.
  • Gomba -és vírusölő hatása van.
  • Elősegíti a regenerálódást.
  • Öregedést gátló, regeneráló, tisztító hatása van.
  • Külsőleg használhatjuk nehezen gyógyuló sebek, nyálkahártya- és bőrgyulladások kezelésére, horzsolásokra, vágásokra, más bőrproblémákra, ízületi fájdalmakra és gyulladásokra, erős baktériumölő és hámgyógyító hatása van.


A propolisz vagy méhszurok olyan gyantás, ragacsos anyag, amelyet a dolgozó méhek a kaptár védelmére, a betolakodó baktériumok és egyéb kórokozók ellen gyűjtenek. Ragadós, sárgásbarna, kellemes illatú anyag, melyet a fák rügyeiről, fiatal ágairól, levélnyeleiről gyűjtenek be a méhek, átalakítják, azután a kaptárak tömítésére és fertőtlenítésére használják. Ezeket a nedveket kifejezetten 20 Celsius-foknál melegebb napokon csak 10 és 12 óra között gyűjtik a méhek. A tiszta propolisz kimagaslóan hatékony elemekből áll. Legfontosabb és legtömegesebb alkotórészei a flavonoidok. További fontos hatóanyagok: kalkonok, terpén, vitaminok, (B1, B2, B6, C, E,) aminosavak, enzimek,  ásványi elemek (K, Na, Mg, Al, P, Si, Va, Co, S, N, Zn). Bizonyítottan tartalmaz ferulsavat, amitől baktériumölő és baktériumfejlődést gátló hatású. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon!


Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez, a csomagolás és kiszállítás ára 1000.-Ft. Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt.


Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -irányítószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! A szállítási idő: A kupon hirdetés lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére