Mai­Kupon

Vége a nyárnak? Ne szomorkodjon! Csapjon le fantasztikus wellness ajánlatunkra! 3 nap 2 éjszaka 2 fő a Club Thermál Kastélyban, most csak 27 260 Ft-ért, 53 % kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezdődnek a szürke hétköznapok? Jönnek a hűvös, hideg napok? Ne szomorkodjon, hanem biztosítsa a őszi/téli felüdülést maga és szerettei számára a MaiKuponnal a Club Thermál Kastélyban, ahol nagy kedvezménnyel tölthet el egy csodálatos wellness hétvégét bármikor a tél végéig.

Ismerje meg a Tisza tavi régió gyöngyszemeit kedvesével, barátaival! Lepje meg Önmagát és/vagy szeretteit wellness kuponnal. A neoklasszicista stílusban épült kastély két hektáros park közepén helyezkedik el. A hallban található ingyenesen igénybe vehető internet elérési pont. A földszinten van a játékszoba, ahol biliárd asztal, csocsó, valamint más, gyermekek és felnőttek számára is használható játékok vannak, illetve a wellness rész. A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas parkunk a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják. Ha aktív módon szeretnék tölteni szabadidejüket a kastély parkja erre is lehetőséget ad, hiszen 10 pályás minigolf pálya, 2 kültéri ping-pong asztal, lengőteke, kispályás labdarúgásra vagy röplabdázásra alkalmas füves terület, gyermekjátszótér áll látogatóink rendelkezésére. Szép idő esetén a szabadtéri grillsütő és bográcsozó hely remek alkalmat kínál egy vidám baráti vagy családi este/hétvége eltöltésére.

A fürdő- és termálkultúra évszázados magyar hagyományaira építve mi is valljuk, hogy egészségünkkel való törődés, a mindennapok fáradalmainak kitett testünk ápolása, kényeztetése egyben lélekben is megújítja az embert. Ennek szellemében szállodánkban jelenleg melegvizes medence, az izmokat ellazító pezsgőfürdő működik. A mindennapok során felhalmozódott méreganyagok eltávolítását segíti az infra-szauna, valamint a különleges, a masszírozás és a szaunázás előnyeit egyesítő alpha masszázs gép. Természetesen a hagyományos, gyógy-vagy frissítő masszázs igénybevételére is van lehetőség, melyet különböző test-pakolásokkal egészülhetnek ki (csokoládé, alga, stb.) sőt a megfáradt ízületek regenerálására immár a jádeköves masszázságyunk is vendégeink rendelkezésére áll.  

A kastélyban pihenő vendégeink - igény esetén - szervezett túrákon ismerkedhetnek meg a környék élővilágával és természeti kincseivel, élményekkel teli, emlékezetes percekkel gazdagozva térhetnek vissza kirándulásaikról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A csomag tartalma: 

Szállás két fő részére két éjszakára, reggelivel.

Belső medence, zárt parkoló, fitnesz terem, minigolf és 1 napra 2 db kerékpár ingyenes használatát, valamint tartalmaz 1 x infraszauna és 1 x jakucci használatát a 2 fő részére.

Továbbá 2 fő részére 1 alkalommal jádeköves-, vagy alpha masszázságy használatát.

A kupon felhasználásához szükséges bejelentkezni: 

Telefon:                              06-30/6341-582; 06-20/5777-939; 06-36/453-003

E-mail:                                 poroszlokastely@t-online.hu;   Weboldal:     http://poroszlokastely.hu

Beváltás helye: Club Thermál Kastély (Tisza-tavi régió) 3388 Poroszló Kastély út 10.

A kupont a bejelentkezéskor fel kell mutatni!

Mindenki egy kupont vehet saját részre és kettőt ajándékba. 

A kupon nem (vagy csak szabad hely esetén felhasználható): 

2011. október 20. – november 02. között és 2011. december 22 – 2012 január 02. között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Club Thermál Kastély
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
3388 Poroszló, Kastély út 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére