Mai­Kupon

Vége az összepárosítandó, elkeveredő zoknik korszakának: 100 db-os családi kiszerelésű ötletes és hasznos zoknicsipesz országos ingyenes házhoz szállítással, most 3999 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Válassza Ön is a 100 darabos zoknicsipeszt, hogy a mosás utáni teregetés a lehető leggyorsabb legyen és ne a különböző zoknik párosítával teljen el az ideje. 

 

A 100 darabos családi csomag, most különböző színekben kapható, így a család minden tagjának lehet külön zoknicsipesze. Hasznos segítség a háziasszonyoknak nemcsak mosásnál hanem a teregetésnél is. Most ingyenes házhoz szállítás az ország egész területén!A legtöbb háziasszony számára visszatérő rémálom, amikor mosás után szembesül egy tucat zoknival, melyeket párosítani kellene. Kerülje el a kellemetlenségeket vagy azt, hogy néhány mosás után páratlanul marad egyik-másik zokni, pedig biztos, hogy azt nem a mosógép nyelte el. Ezekre a problémákra kínál megoldást az ötletes zoknicsipesz és garantált, hogy minden esetben meglesz az összes zokni párja! 

 

A családi csomag 100 darab csipeszt tartalmaz. A csomagban több színű csipesz van, így akár minden családtag használhat egy saját színt a még könnyebb megkülönböztetés érdekében

 

Használata: Amikor a szennyesbe tesszük a piszkos zoknit, tegyük rá a csipeszt, így a mosógépben végig összefogva marad a pár. Mosás után a teregetés is sokkal egyszerűbb, mert minden csipeszen akasztó van, így kevesebb helyet is foglal. Miután megszáradt csak el kell távolítani a csipeszt és mehet a fiókba.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére